Sminke & Hår

Dreadsene mine :)Jeg kommer til å ta non bedre bilder asså. Men jeg måtte jo sjøøøølvsagt ta en trutmunnselfie sånn midt på natta. Er det ikke det man gjør a?

Dreads på meg og dreads på deg?

Definitivt dreads på meg. På huet mitt altså. Og denne gangen er det ikke ulldread-extensions som jeg fletter inn og har dem i et par uker, men permanente, skikkelige dreadlocks. Håret mitt var veldig tørt, sprøtt og slitt pga bleking. Har hatt litt sånn ombre-looking hår i det siste, så derfor. Så jeg syns det var på tide å gjøre noe og alternativene var å klippe endel eller lage dreads. Og siden jeg stort sett går med håret i en topp og sjelden gidder å gjøre noe annet enn å flette det, så må vel dreads passe meg ;) Latskapshår! Dreads er og noe som passer meg bra, sånn personlighetsmessig. Litt sånn naturlig hippie-tribe-aktig hår <3

Såh, jeg lager dem selv og er nesten ferdig - har vel holdt på ei uke ca. Fordi jeg gjør det når jeg har tid og ikke lager mer enn noen få av gangen. Dreads er alltid litt "teite" når de er umodne og lodne og stive og rare, men om et par-tre måneder modnes de og vil se helt smashing ut! Skal få tatt non bilder altså, ville bare skrive noen ord om det.

Jeg har også tenkt på å begynne å lage dreads på andre folks huer. Jeg aner ikke hvor lang tid jeg ville brukt eller hva jeg kommer til å ta for det, men i starten blir det selvsagt billig. Siden det tar tid og fordi jeg er uerfaren ;) Men nå kan jeg det hvertfall! Og jeg har utstyr til å lage dem. Så hvis noen skulle være interessert i å få seg dreads, så hyl ut! Jeg lager også ull-extensions for midlertidige dreads eller til forlenging av ferdige dreads.

Jeg skal ganske snart åpne butikk på Epla.no også (mer om det kommer siden) og der vil jeg etterhvert selge extensions, blant en hel del annet ;) Stay tuuuuuned!

Pakke fra Lush! Oh, so luscious... ♥

Hei på dere!! Long time, no glancing og så Widerøe. Håper livet gliser og at huden deres behandler dere bedre enn min (som er vintertørr og kvisete...tmi..).

For sirkus en uke siden fikk jeg en pakke fra Lush

For dere som ikke kjenner til Lush, så er det altså et merke som lager fersk, håndlaget og relativt naturlig kosmetikk. De tester ikke på dyr og produktene deres inneholder kun små mengder med sulfater og sånt vi ikke liker så godt. De har kjempet mot dyretesting i 30 år og de har til og med pakketeip på boksene sine med illustrasjoner og antidyretestingstuff, bravo for det!!!

Jeg visste ikke hva det var i pakka, men håpet på noe jeg kunne teste ut her. Jeg nevnte videoblogg...og de sendte meg.......*trommevirveeeeeeel*


Dusjsåpe, shampo og hårparfymebalsam(?) !


Haha...sneaky.. Jeg holdt på å tolke det som en utfordring! Meeen jeg feiga ut. Dusjvlogg lissom. Kanskje en annen gang ;)

Grunnen til at jeg har venta en uke med å lage denne "omtalen", er at jeg ville bruke produktene et par ganger først så jeg faktisk kunne gi en skikkelig omtale...u c? UanZ. Her er hvertfall min (ærlige) mening om produktene jeg fikk:

Grass, shower gel.
Denne gjør åpenbart akkurat det den skal, å gjøre huden ren :) Mulig den er litt sterk for meg som har ganske tørr hud, men den skummer godt og gjør jobben. Lukter...litt blanding av gress (duh), skog og mann. Syns kanskje lukta var litt for maskulin til meg, men absolutt en god og annerledes lukt. Denne trenger man bare litt av også, så den er drøy i bruk. :) Såpa er vegansk og den minste flaska koster 102 kr.

Rehab, shampo.
Som dusjsåpen gjør denne shampoen også jobben sin, den skummer godt og vasker håret skikkelig. Nå bruker ikke jeg mye stylingprodukter i huet mitt, så jeg vet ikke om den fjerner slikt effektivt, men det vil jeg tro. Den fjerner hvertfall hodebunnsfett (mmm, yummy) og minner litt om en renseshampo. Igjen er denne nok litt for uttørrende for mitt hår, som er særdeles tørt, men for folk med normalt til fett hår så er den sikkert superduper. Lukta er igjen litt maskulin! Likevel god og annerledes denne også, men egner seg kanskje best for et mannehue. Denne er vegansk og koster også 102 kr, for den minste flaska.

Happy happy joy joy, conditioning hair perfume.
Egentlig så gjør ikke denne så mye for mitt tørre hår; den gir kun litt fuktighet. MEN!!! Jeg simpelthen eeeelsker lukta!! Åhhh....den lukter så digg... Flere ganger daglig sitter jeg og snuuuuser på håret mitt og lukta sitter i veldig lenge. Hårparfyme? Ja, til å parfymere håret er den fantastisk. Denne kommer jeg til å bruke etter hårkur eller hårmaske tenker jeg. Sååå god lukt! Elsker den! Igjen vegansk og prisen på den minste flaska er 124 kr.

Konklusjon:
Fornøyd med produktene og kan varmt anbefale dem, men til noen uten tørr hud og tørt hår.

Hurra for Lush og jeg gleder meg til neste gang jeg har mulighet til å bestille noe derfra. Kommer hvertfall til å kjøpe øyekremen deres, siden jeg trenger det. Den heter Enchanted Eye Cream. Og selvsagt har jeg lyst til å prøve masse annet, helst ALT, men jeg ække akkurat millionær heller.

Sjekk ut deres nettbutikk her og legg igjen en kommentar hvis dere har prøvd disse produktene, er enig eller uenig med meg og om dere vil ha mer av denne typen innlegg.

Jeg har et lignende ett i gjære og et annet om noe heeelt annet. Så følg med ;)

Ha en fabelaktig dag, vi sees! ?

Hvorfor har MaxFactor så dårlig rykte?

Bare lurer egentlig, for jeg syns MaxFactor er et veldig bra sminkemerke!

Har lest flere steder at det er den dårligste sminken osv, men jeg skjønner ikke helt hvorfor?

Jeg bruker ikke så mye derfra da, men foundationpudderet Infinity Compact Foundation, Masterpiece mascaraen og kajalen (Kohl pencil) til MaxFactor er helt uunnværlig for meg. Har testet et par produkter fra NYX og MAC, og oppnår ikke det samme resultatet. NYX dekkstiften dekker ikke godt, der er faktisk IsaDora sin veldig god, og billig. Og MAC-pudderet dekker heller ikke like godt som MaxFactor's. Hvorfor bruke 100 kroner mer på et produkt som er dårligere enn et annet...?

Jeg har forresten testet litt økologisk/biologisk sminke, som er laget av naturlige produkter og uten konserveringsmidler osv, men det skuffet veldig. Feks en mascara som klumpet og luktet vondt og gjorde egentlig ingenting bra for vippene

 

Disse er altså mine favoritter innen sminke:

Masterpiece mascaraen lager flotte laaaaaaange vipper som ser nesten kunstige ut, noe som er perfekt for oss som ikke gidder å 'bæle' med løsvipper ^^ Den skiller vippene godt og den er like god helt til den er tom, derfor er den ganske drøy - man kan liksom bruke den opp uten å få klumpete og stygt resultat. Det liker vi.
Infinity Compact Foundation dekker kjempegodt og får ikke huden til å se pudret og "støvete" ut. Den sitter hele dagen og er fin å påføre med svampen som følger med. Den er dessuten veldig drøy. Jeg bruker fargen 01 Porcelain, som passer perfekt til min hudtone.

 

 Denne kajalen er helt rå. Akkurat passe myk og den etterlater veldig mye farge! Lager ikke klumper og er super på våtkanten. Har prøvd endel andre kajaler, men ingen kan måle seg med denne.

 

 

 

Også liker jeg IsaDora Perfect Coverstick (i fargen 01 Light). Den dekker ganske godt. Men jeg driver å prøver meg litt frem pga denne forbaska blåveisen jeg har under øyet (har et permanent blåøye), og håper jeg klarer å finne en som dekker ENDA bedre og at jeg klarer å finne en farge som får den til å bli borteborte. Men denne her er veldiig god altså. Dekker uhumskheter fint uten at det blir dekkstift-klædd under pudderet.

 

 Her er forresten mitt siste sminkekjøp (fra Britique.com). Skuffet over pudderet og mascaraen. Dekkstiften var helt okei, men litt lys for meg. Øyeblyanten var helt gjennomsnittlig og ikke noe jeg vil kjøpe igjen. Men NYX blush'en var veldig god, tror det er fargen "Desert Rose" hvis jeg ikke husker feil.

Neste gang jeg skal shoppe sminke blir det mer MaxFactor. Også vil jeg prøve Urban Decay sine "Naked"-øyeskygger, for de ser veldig bra ut.

 

Men altså, hvorfor har MaxFactor så dårlig rykte?

Hva slags sminkemerke liker dere best? Og med hvilke produkter? Man bruker jo ofte ikke samme merket på alle produktene...

 

(Jeg har forresten ikke tenkt til å bli rosablogger, men jeg er en jente som liker å se bra ut og er derfor også interessert i sminke - selv om sminkeinnlegg kanskje ikke er hverdagskost hehe. Så det er sagt...)

 

hits