Randomness

Dagens randomness! Mest galle?

Det er ikke kult å røyke - du stinker dritt og er saktegående suicidal. KUN dumt. Og en stor mengde ekkelt.

Det er ikke stilig å bli gravid som kjempeung bare fordi man ser på "Unge mødre" og syns det ser koselig ut. Det å være forelder bør ikke være noen trend, uansett alder.

Det er lov til å bruke hjernen sin litt når man kjører bil. Feks når noen skal ut fra en parkeringsplass med mye biler, så er det ikke spesielt intelligent å lage plassen enda mindre for den som skal ut, bare fordi en vil ha den plassen. Du må la folk kjøre ut før du selv kjører inn og for nærme. Dumme nek.

Det er ikke tøft å røyke pot heller. Du blir en treg, ustabil grønnsak enten du vil eller ikke, og selv om du overhodet ikke tror det selv. Det ER skadelig, selv om man selvfølgelig kan diskutere graden av skadelighet oppmot alkohol, legalisering for å unngå at ungdom syns det er spennende osv, men det ER fremdeles skadelig og dumt. Og sender ut ekstremt teite signaler - du fremstår ikke som en smart person når du røyker tjall, selv om du tror du virker som en. Og det er irriterende å høre på "øøøøøøøhhhh" og deretter vente i evigheter på både fortsettelse og poeng.

Jeg tror det mobile bredbåndet mitt prøver å ta livet av meg. For jeg er en sånn serie-avhengig. Så selv om det bare er et par dager til neste Grey's Anatomy ligger på Piratebay, så hjelper det lite når man har sånn forbaska kvote på bredbåndet - jeg får kun lastet ned en viss mengde data i mnd. Og når mannen ser x antall youtubevideoer i tillegg, så kan man vel bare gå og legge seg ute i snøen og vente på slutten.

Hvorfor tror folk at man har problemer hvis man har hvert sitt soverom hvis man er sammen/gift? Det er ikke så fryktelig uvanlig, det betyr ikke at man ikke har et sexliv, og det biurde nesten vært en menneskerett å kunne få sove på sitt eget rom, i egen seng, uten snorking og andre forstyrrelser.

Jeg hater å plukke hundedritt fra hagen om våren. Og jeg gruer meg skikkelig til det.

Jeg er skikkelig sulten. Og forresten så har jeg en helt vill cravings for Gaviscon tyggetabletter mot halsbrann. De er så goooode!!! Egentlig er de ekle. For de lager masse "tørt" skum i munnen som man skal svelge etter at man har tygget tabletten. Jeg tygger lenge..........og det er ikke hver dag jeg har halsbrann heller. Sist kjøpe jeg mikstur fordi det var billigere. SKUFFA! Smaker ikke like godt og man får ikke den samme "lovehearts-effekten". Drit.

Jeg tror jeg hater høylytte ungdommer som prater megahøyt!!! når de er i butikken etter skoletid. De har liksom så interessante liv som de vil dele med andre, de flytter seg aldri når man kommer der med handlevogn, to unger og diger mage og er generelt bare skikkelig stupide.

Jeg hater også folk som kjører oppi rompa på meg når det er glatt på veien og jeg egentlig har god fart - jeg er ingen sinke. Noen folk liker bare ikke å ha folk foran seg. Dere kan levere inn førerkortet på Posten (som sender det tilbake via postordre, der dere opprinnelig fikk det) og holde dere hjemme.

Jeg misliker dessuten folk som kjører i 40 i 80-sone, men det er heldigvis ikke så ofte. Dere kan også holde dere innendørs, på hjemmet der dere bor.

Jeg lurer på om folk bruker speilene i bilen sin eller om de tror de er blingbling. Samme med bling(k)lys. Tullemennesker.

Minstetrollet mitt går i en barnehage som har geiter (blant endel andre dyr). Den ene geita elsker å være inne på avdelingen hans, og bæsjer ofte på kjøkkengulvet. Jeg syns det er dritkult :D

Blogg = oppmerksomhet...så hvorfor blogge hvis man skyr "rampelyset"?

Jeg har stusset over en ting.

Man kan ikke stikke under en stol at blogging har noe med oppmerksomhet å gjøre - man ønsker jo en blogg som mange leser og det er nok mange som drømmer om en slags "bloggekjendis-status". Selv ønsker jeg ikke å bli kjendis akkurat, men det hadde vært løgn å si at jeg ikke ønsket oppmerksomheten. Det er alltid koselig å se at man har fått noen flere lesere, og jeg syns det er morsomt å bli hilset på av folk man aldri har sett før :)

Men om man da har fått det til, og fått et anerkjent navn, alias, fjes, blogg osv - syns jeg det er rart med dem som synes det er plagsomt å bli gjenkjent, å bli kontaktet av fremmede, få "fans" om man kan kalle det det og å få den oppmerksomheten man egentlig ber om. Bør man ikke da kanskje vurdere å slutte å blogge? Eller i hvertfall sette litt pris på oppmerksomheten? :)

Det var dagens luring.

        

August-randomness

Jeg henger kraftig etter med bloggingen, due to pc-kræsj og latskap på bildefronten. Nå har jeg imidlertid fått somlet meg til å gjort klar en neve bilder fra august, som dere nå skal få.

Ellers har jeg vært drit forkjøla noen dager, og dermed ikke gjort stort annet enn å spille wow og snyte meg. Men ammagaaad! Nesespray føkker bigtime med nesegrevet. Hater det egentlig, men har måttet bruke det pga bihulene, men nå som jeg er nesten frisk, så er jeg potte stapptett, pga at nesa har Otrivin-cravings. *stirrer ondt på Otrivinen og står imot, mens jeg gulper i meg luft gjennom munnen som en nyfisket fjellørret*

Uansett, her er fåtåsene.

Æljer. Tatt fra hushjørnet. De koser seg med kornblanding!

Husmonsteret mitt. Eldstetrollet mitt altså. Han biter ikke, selv om han ser litt mannevondt ut.

Pappa... *fnis*

Et fuglebrett jeg har beiset :) Syns det ble smått koselig og gleder meg til å sette det opp. Begynner å haste litt!

Derp.

Heh...

Eldstemann sin første ridetur på superponni, Det gikk så fint !

Flinkeste Jarl. Jeg har bare ridd på ham noen få mnd, men rolig og trygg barneponni er han allerede. Herlig :D

Øh, jeg ser jo helt stut ut, men han er søt <3 Vet ikke helt hva jeg gjør her, tror kanskje jeg fikser nesereima og koser samtidig.

Påsaling. Bildene kom liksom i motsatt rekkefølge, men det ga jeg blaffen i. Lenge leve latskapen. Og så kan dere gi blaffen i at jeg har så lite kledelig ridebukse - den gjør ikke akkurat underverker. *humrer*

No stasj som står i stua. Kruset har Martin hatt lenge, aner ikke hvor det er fra. Huet er Heimdall :) Det er en replika av et arkeologisk funn fra Osebergskipet. Som pappa har gitt til Martin, heldigsvinet. Boksen fant jeg på en gjenbrukssjappe i Valdres i sommer. Jeg elsker små bokser, skrin og kister...

Et par gamle sauesakser og en sukkersaks som jeg fikk av pappa i sommer. Pappan min er skattejeger... Noe jeg liker godt ;)

Denne kjøpte jeg på middelalderfestivalen i juni. Ligner jo på sauesaksene, men denne er til håndarbeid. Veldig god! Altså en type saks som vikingene brukte.

Denne kjøpte jeg på Borre Vikingmarked. Det er et dødfødt lam. Njaaaa, kall meg makaber, men denne har hvertfall på INGEN måte lidd noen nød. Jeg snakket med sauebonden personlig, en danske som er glad i dyra sine og som bare benytter seg av naturens goder. Den er så myk og ren og fin denne her :) Jeg lurer på om jeg skal henge en fin lenke i bakbeina dens og ha den hengene på ryggen. Eller på den ene hofta. Kan kle en selekjole, det! Syns jeg jaffal.

Disse greiene vant jeg i en pakkelek på et utdrikningslag jeg var i. Yey.

 

 

Vel, that's all for now, folkens. Jeg har et par andre innlegg i planene, så stay tuned ;)

 

Forr(h)esten; hva syns dere om den nye copyright-vannmerke-gimp-brushen jeg har mekka??

Digger å mekke sånne nørdegreier... x)

Tilfeldig bildeTjah.....bare helt tilfeldig egentlig. Dette er veldig meg.

 

Thumb Wars!!! (advarsel: ekstrem nerdehumor)

 

Wrrrræææhæhæhæhæhæhæææææææææææææææææææææhæhæhæhæhæhæhæ!!!!!!

Jeg bare ELSKER denne Star Wars-parodien!!!! Jeg så den første gang for mangemange år siden, og jeg ler meg like forbaska fordærva fremdeles. Sitter og har Family Guy's Star Wars-parodi på tv i bakgrunnen og kom på at jeg måtte dele denne med dere. Og ja, det er nerdehumor på sitt aller mest fjollete, men hvis du liker Star Wars, garanterer jeg en god latter.

Obidoob-skoobyboob-badooby! XD

hits