desember 2013

"Vi rista rotta i en bøtte til den døde", sa Torkil Risan på P3 Miksteip.

Risan er programleder både i P3 Miksteip og i diverse barneprogrammer på NrkSuper. Jeg satt og hørte på Miksteip på vei til barnehagen i morges da de begynte å prate om mus og musefeller. Jeg hørte ikke egentlig så godt etter - til dette med rotta dukket opp. Det skal sies at jeg da hadde to barn i bilen, min jentebaby og sønn på 3 år. Risan forteller om at han hadde jobbet i matbutikk (el.l.) hvor de hadde sett en rotte ved frukten. De hadde så fanget denne rotta i ei bøtte, funnet noe papp som de hadde brukt som lokk og så hadde de RISTET så kraftig på denne bøtta at rotta døde. Dette fortalte han som om det var en helt grei ting å gjøre, mens han flira.

HALLOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!????

 

For det første: sånt gjør man faen ikke!!! Èn ting er å ta kjapt livet av "skadedyr", det får være greit, men å RISTE IHJEL DYR er på INGEN måte okei!!!

For det andre: hvis man har gjort en sånn jævli STYGG handling som dette, som er dyremishandling på høyt plan, så bør man skamme seg såpass at man ikke sier det til noen!!!

For det tredje: man sier det HVERTFALL ikke på RADIO!!! Det er slik man skaper dårlige holdninger og bagatelliserer vold mot dyr (og folk). Ungdommer hører på radio, tror dette er helt normalt og så går de ut og skyter spurv med luftgevær eller knuser padder med stein. Og så gjør de noe værre når de blir eldre. Kanskje de etterhvert gjør stygge ting mot dama si.

Risan er altså mann som jobber i barne-tv. Forbilde? Nei takk.

Ken Wasenius-Nilsen, som er den andre programlederen i Miksteip, flira med når han pratet om dette. Jeg skjønner faen ikke hva som går av folk. Er dere FULLSTENDIG NEDSNØDD???

  

Jeg skrudde av radioen. Jeg har forøvrig aldri likt Miksteip så veldig. Men dette gjorde at jeg ikke har lyst til å høre på det igjen. Jævla slagg.

hits