oktober 2012

August-randomness

Jeg henger kraftig etter med bloggingen, due to pc-kræsj og latskap på bildefronten. Nå har jeg imidlertid fått somlet meg til å gjort klar en neve bilder fra august, som dere nå skal få.

Ellers har jeg vært drit forkjøla noen dager, og dermed ikke gjort stort annet enn å spille wow og snyte meg. Men ammagaaad! Nesespray føkker bigtime med nesegrevet. Hater det egentlig, men har måttet bruke det pga bihulene, men nå som jeg er nesten frisk, så er jeg potte stapptett, pga at nesa har Otrivin-cravings. *stirrer ondt på Otrivinen og står imot, mens jeg gulper i meg luft gjennom munnen som en nyfisket fjellørret*

Uansett, her er fåtåsene.

Æljer. Tatt fra hushjørnet. De koser seg med kornblanding!

Husmonsteret mitt. Eldstetrollet mitt altså. Han biter ikke, selv om han ser litt mannevondt ut.

Pappa... *fnis*

Et fuglebrett jeg har beiset :) Syns det ble smått koselig og gleder meg til å sette det opp. Begynner å haste litt!

Derp.

Heh...

Eldstemann sin første ridetur på superponni, Det gikk så fint !

Flinkeste Jarl. Jeg har bare ridd på ham noen få mnd, men rolig og trygg barneponni er han allerede. Herlig :D

Øh, jeg ser jo helt stut ut, men han er søt <3 Vet ikke helt hva jeg gjør her, tror kanskje jeg fikser nesereima og koser samtidig.

Påsaling. Bildene kom liksom i motsatt rekkefølge, men det ga jeg blaffen i. Lenge leve latskapen. Og så kan dere gi blaffen i at jeg har så lite kledelig ridebukse - den gjør ikke akkurat underverker. *humrer*

No stasj som står i stua. Kruset har Martin hatt lenge, aner ikke hvor det er fra. Huet er Heimdall :) Det er en replika av et arkeologisk funn fra Osebergskipet. Som pappa har gitt til Martin, heldigsvinet. Boksen fant jeg på en gjenbrukssjappe i Valdres i sommer. Jeg elsker små bokser, skrin og kister...

Et par gamle sauesakser og en sukkersaks som jeg fikk av pappa i sommer. Pappan min er skattejeger... Noe jeg liker godt ;)

Denne kjøpte jeg på middelalderfestivalen i juni. Ligner jo på sauesaksene, men denne er til håndarbeid. Veldig god! Altså en type saks som vikingene brukte.

Denne kjøpte jeg på Borre Vikingmarked. Det er et dødfødt lam. Njaaaa, kall meg makaber, men denne har hvertfall på INGEN måte lidd noen nød. Jeg snakket med sauebonden personlig, en danske som er glad i dyra sine og som bare benytter seg av naturens goder. Den er så myk og ren og fin denne her :) Jeg lurer på om jeg skal henge en fin lenke i bakbeina dens og ha den hengene på ryggen. Eller på den ene hofta. Kan kle en selekjole, det! Syns jeg jaffal.

Disse greiene vant jeg i en pakkelek på et utdrikningslag jeg var i. Yey.

 

 

Vel, that's all for now, folkens. Jeg har et par andre innlegg i planene, så stay tuned ;)

 

Forr(h)esten; hva syns dere om den nye copyright-vannmerke-gimp-brushen jeg har mekka??

Digger å mekke sånne nørdegreier... x)

hits