september 2017

04.09.2017

 

Hei! Wow, nå var det vederstyggelig lenge siden sist - igjen, får jeg nesten si. Føles som mange år siden sist blogginnlegg, og jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal starte. Kanskje jeg må kategorisere og dele opp litt...

Veldig hyggelig å se at det fremdeles er litt liv her, noen leser fremdeles bloggen min, yay! Hvordan går det med dere?? :D

Akkurat nå ligger jeg i senga mi, med ulljakke og dyna trukket godt oppunder nesetippen. Det er endelig blitt høst, deilige årstiden, og jeg prøver å riste av meg rester av årets influensa. Jeg er uten barn denne uka, så jeg skal prøve å koble av og bli helt frisk.

Skal vi ta en liten oppdatering da? Jeg vil ikke skrive for mye detaljer om mitt privatliv lenger, så dere får nøye dere med en kortversjon ;) Siden sist blogging har jeg blitt separert og alenemamma til mine tre nydelige barn. Jeg har gått fra å være hjemmemamma med to hjemmeværende barn, hvor jeg hjemmeunderviste mellomste, til å jobbe på treningssenter, bli arbeidsledig og utbrent, til nå å være jobbsøker og med litt mer piff. Kort fortalt hehe.

Jeg har ny kjæreste (vel, 7 mnd + nå da..) og veldig lykkelig forelska og glødende <3

I 1,5 år har jeg synget i kor - et rytmisk blanda kor og det er så himla gøy! I sommer har vi blant annet sunget på Sommeråpent på direktesendt NRK :D - bare se her:

https://tv.nrk.no/serie/sommeraapent/ENRK01081817/18-08-2017#t=52m40s

Men nå må jeg få gjort litt her, det skal ryddes og søkes jobber - my life atm. Neste gang skal jeg fortelle litt mer om prosjektene mine.

Prates!

hits