september 2013

Magnetmoro

Trenger jeg å si noe mer?

Omg. Smartfon og mobilblogging!

Jeg har fått Samsung s4 active og jeg elsker den! Min første mobilblogg ... skal vi se...

På vei til Gjallarstadir vikingmarked i lillestrøm. .

Bursdagsmorgen og mimring om tjueårene

Tjueårene er forbi

I går var min aller siste dag som en kvinne i tjueårene og det fikk meg til å tenke gjennom noen ting. Tjueårene liksom passerte gjennom meg som i en revy - selv om jeg aldeles ikke var iferd med å ta repern riktig ennå. For det er vel oftest da denne revyen inntreffer.

Tredve år, ja. Den må smakes litt på! Det er ikke så ille tror jeg - jeg antar at førti er verre. Men tredve er litt rart likevel. Særlig når man tenker tilbake.

20. Jeg husker ikke hva jeg gjorde da jeg ble 20..... Øøøøøh. Må tenke meg om...         * *        Herlighet, så vanskelig det skulle være da? Jeg hadde bodd et par år på vestlandet, surra litt rundt og knota. Da jeg fylte 20 hadde jeg akkurat begynt på mekaniske fag på vgs - tenkte jeg skulle bli bilmekaniker. Dette var videregående skole forsøk nummer ...3. Yup. Men jeg var grisedeprimert. Var i et ......"uheldig" forhold og livet var vrient. Så jeg sluttet ganske fort.

På nyåret ble jeg gravid. En måned etter jeg ble 21 fødte jeg min første supernydelige gutt! Det hadde vært et mentalt tungt svangerskap hvor jeg var helt klar over at jeg omsider kom til å bli alenemamma. Noe jeg ble da gutten min var 5 mnd. Og godt var forsåvidt det, men 21 år og alenemamma er ikke bare-bare heller. Men vi klarte oss! Jeg jobbet i stall og lillegutt var med. Årene som fulgte var tøffe, men jeg og sønnen min hadde det veldig fint sammen. Etterhvert tok jeg voksenopplæring på videregående og fikk den studiekompetansen som jeg så lenge hadde prøvd å få... ;)

Og da guttungen var 4 og jeg 25 traff jeg mannen som jeg er gift med i dag. Vi giftet oss rett etter jeg fylte 27 og samme høst fødte jeg sønn nummer 2 :D Ved juletider samme år fant jeg mine første grå hår. På nyåret flyttet vi til det småbruket vi bor på nå, sammen med to hester og en trofast gammel hund som jeg har hatt siden før jeg ble 20! Tenk det...

I mai i år, fikk jeg mitt tredje barn - verdens vakreste lille jente. Og nå er jeg altså 30. Dagen er over, klokka er snart halv ett og det er igrunn leggetid. Men jeg vil ha dette ute av verden først ;)

 

 

Og tredveårene kom

Vet ikke om det er så vanlig med bursdagsforsetter, men jeg vil hvertfall at tredveårene min skal bli mer mine glansdager enn tjueårene. Jeg vet mer, kan mer, har kontroll og har et stabilt liv. Jeg krever mer, tåler mer, gir mer og har mer. Og jeg elsker mine barn, min mann, min familie og mine dyr så høyt at jeg kan ikke be om noe mer.

Men jeg har planer! I løpet av neste år blir det antakelig småbruk-kjøp sammen med pappan min. Det blir uhyyyyre spennende. Jeg kan nevne noen ting, som en slags teaser ;) Hester, kjøkkenhage, gressproduksjon på gamlemåten, semi-selvforsynthet, villsau, kanskje et par dølafe, høns, bier, smie, prosjekter, tømmer, skog, luft, fred, eget, harmoni, lek, lykke. Jeg gleder meg. Mitt neste tiår kommer til å ta igjen for alle tunge tanker og vanskelige tider. Det er ganske sikkert!

 

 

Min bursdagsmorgen

Jeg ble "vekket" av mannen min og eldstesønnen min som kom inn på soverommet, hvor jeg allerede har begge de minste på hver min side. De kom med nybakte eplemuffins, gaver, lys, store smil, klemmer og heeeele bursdagsangen <3 Ååå, så koselig! :D Her er et knippe bilder - jeg gadd dessverre ikke å rotere. ;)

Et par ting som må byttes, men det blir bra :D

Jenta mi har kjøpt topp til mamman sin <3

Mannen min har laget smykke til meg av kvarts som vi fant ved setran vår i Valdres :D

 

G'natt!

hits