juli 2015

Dreadsene mine :)Jeg kommer til å ta non bedre bilder asså. Men jeg måtte jo sjøøøølvsagt ta en trutmunnselfie sånn midt på natta. Er det ikke det man gjør a?

Dreads på meg og dreads på deg?

Definitivt dreads på meg. På huet mitt altså. Og denne gangen er det ikke ulldread-extensions som jeg fletter inn og har dem i et par uker, men permanente, skikkelige dreadlocks. Håret mitt var veldig tørt, sprøtt og slitt pga bleking. Har hatt litt sånn ombre-looking hår i det siste, så derfor. Så jeg syns det var på tide å gjøre noe og alternativene var å klippe endel eller lage dreads. Og siden jeg stort sett går med håret i en topp og sjelden gidder å gjøre noe annet enn å flette det, så må vel dreads passe meg ;) Latskapshår! Dreads er og noe som passer meg bra, sånn personlighetsmessig. Litt sånn naturlig hippie-tribe-aktig hår <3

Såh, jeg lager dem selv og er nesten ferdig - har vel holdt på ei uke ca. Fordi jeg gjør det når jeg har tid og ikke lager mer enn noen få av gangen. Dreads er alltid litt "teite" når de er umodne og lodne og stive og rare, men om et par-tre måneder modnes de og vil se helt smashing ut! Skal få tatt non bilder altså, ville bare skrive noen ord om det.

Jeg har også tenkt på å begynne å lage dreads på andre folks huer. Jeg aner ikke hvor lang tid jeg ville brukt eller hva jeg kommer til å ta for det, men i starten blir det selvsagt billig. Siden det tar tid og fordi jeg er uerfaren ;) Men nå kan jeg det hvertfall! Og jeg har utstyr til å lage dem. Så hvis noen skulle være interessert i å få seg dreads, så hyl ut! Jeg lager også ull-extensions for midlertidige dreads eller til forlenging av ferdige dreads.

Jeg skal ganske snart åpne butikk på Epla.no også (mer om det kommer siden) og der vil jeg etterhvert selge extensions, blant en hel del annet ;) Stay tuuuuuned!

hits