april 2014

Jeg HAR planer, altså!

Så ikke gi meg opp - jeg beklager at jeg har vært så fraværende. Verdens dårligste blogger. Vet dere hvorfor??

1. Fordi det "forventes" morsom tekst, flotte bilder og interessante tema. ALLTID OG HVER GANG. Jeg klarer ikke å alltid gulpe opp bra greier. Så heretter skal dere få mer...gulp. Jeg liker ikke helt det der forventningspresset om at alt skal være så spesielt hele tida. For eksempel så sminker jeg meg bare innimellom, og jeg syns egentlig det er litt kjipt å poste bilder av meg selv når jeg er usminka og ser ut som en sliiiiiten trebarnsmamma (som jeg er). Men der skal jeg skjerpe meg - dere får ta meg som jeg er.

2. Bildene, ja de ligger på minnekortet mitt i kameraet i stua oppe. Jeg må gå opp og hente kameraet og så tømme det og så redigere og merke og sortere og poste og skrive .... TILTAK! Så bildene får bare komme når de kommer.

3. Jeg har ikke tid til å utsmykke innleggene og skrive en hel masse supert. Jeg har tid til å skrive i ti minutter innimellom, som nå, men da får dere bare leve med at jeg trøkker ut litt tekst og ferdig med det.

 

Men planene altså. Det handler om tid og effektivisering, yay! Jeg har tenkt å begynne litt med videoblogging. Men ikke noe sukkersøtt og utsvevende, det er ikke helt meg. Men heller noe jordnært, ekte, kanskje litt diy?? Det blir kult! Kanskje vi skal så frø sammen? Deal? :)

 

Snakkas! <3

hits