Klær & Antrekk

Jeg har leid ut klærne mine.

Japp! Jeg ble kontaktet av et malingsfirma som ønsket å leie et spesifikt vikingantrekk til en photoshoot for en reklame elns. Hvor kult ække det da??

Hva har et vikingantrekk med maling å gjøre, spør du? Det lurte jeg også på, til jeg så logoen deres som er en sånn vikinghjelm med horn på :p

Så jeg leverte en boks med stasj til dem i går, de var ryddige og hyggelige, hadde kontrakt og pengene var på konto til rett tid.

Tenkte egentlig å vente med å si noe om det til jeg fikk se bildet eller reklamen og evt fikk lov til å dele dette med dere, men ville si det likkavæl. ;) Og det er jo ikke sikkert jeg får dele det uansett.

Kjolen er egentlig mammas og er kjøpt i en liten, gammel landsby på Mallorca. Skinnskjørtet er sydd av meg, redesign av en gammel skinnjakke som pappa kjøpte på bruktmarked da jeg var liten og som han har brukt nesten i fillebiter. Videre er det en del smykker og vikinggear som jeg har kjøpt på vikingmarkeder og middelalderfestivaler. Øreringene med runer på har jeg fått i gave av mormor ♡

Bildet av antrekket :

Miljømessige forandringer og nye innkjøp

Jeg bruker lite penger på klær. Dvs, jeg skulle gjerne shoppet mer - miljøbevisst selvfølgelig, men jeg har verken tid, penger eller ork til å tråle butikker og bruke masse penger på ting jeg kanskje egentlig ikke trenger. Så klær handler jeg 2-3 ganger i året, og da kun gjenbruk eller salg og ting jeg faktisk TRENGER. Samme med sko og andre ting egentlig. Bortsett fra når jeg er på markeder da, for da hender det jo at jeg finner noen skatter med navnet mitt på. ;)

Såh! Jeg fant ut for noen uker siden at jeg mangler endel klær. Jeg har nemlig mye som er fryktelig slitt - som kan degraderes til bruk i stallen eller hjemmedaffeklær. Så jeg satte med ned med datan og bestilte litt klær på nett. Så behagelig shopping! Kjøpte endel gensere og topper fra Ellos og LaRedoute, for de hadde både mye på salg og endel klær i økologisk bomull. Tilogmed to par sko slang seg med. Og det ble ganske mange plagg for relativt lite penger :D Da blir Vikinghuldra fornøyd. Jeg bestilte dessuten et par bukser fra Etsy og en bluse fra Ebay... *stirre anklagende på*


Buksene er fra Luna Design og jeg elsker dem! <3

 

Også har jeg bestemt meg for å slutte å bruke shampoo. Både fordi jeg begynner å få ganske langt hår som jeg ikke ønsker å slite unødig på, og fordi jeg ikke vil utsette miljøet (eller lommeboka) for unødvendigheter. Og man trenger ikke vaske håret med såpe! Det tar visst noen uker før hodebunnen venner seg til å ikke bli uttørket til stadighet, så man må tåle en stund med fett hår. Det går fint. Jeg bruker balsam uten silikon og hårolje. Akkurat nå har jeg Maroccan Oil-produkter. Men kommer til å finne en enda mer miljøvennlig variant. Skal teste en balsam fra Green Spirit. Også kommer jeg til å bruke endel hårkurer, både kjøpekurer og kjøkkenkurer ;) Skal komme tilbake til dette senere.

Jeg har dessuten bestilt meg mensbeger :D Har ikke fått igjen mensen etter fødsel ennå siden jeg fullammer, men det kommer vel... *sukker* Og da håper jeg at jeg får til denne koppen og slipper å forbruke noe på det området. 3 gode grunner: dyrt, forsøpler voldsomt og bomullsplantasjer. Menskopp og naturlig smokk til lille nutte er bestilt fra Bleieboden.

Jeg har også byttet fra babyolje/mineralolje (som ikke egentlig bør brukes på hud siden den er full av parafin!) til naturlig planteolje uten parabener og annen dritt. Har byttet ut dusjsåpa også, til et naturlig/økologisk alternativ. Igjen fra Green Spirit. Det er ikke noe særlig dyrere enn i butikken heller, så hvorfor ikke prøve å være litt mer miljøbevisste OG gi kroppen bedre behandling?? :)

 

Har forresten vært på Oslo Middelalderfestival igjen, men det kommer i eget innlegg ;)

Travel helg!

Jeg tar det litt kjapt foreløpig, for nå SKRIIIIKER senga etter en sliten hulder...

Fredag kveld sydde jeg skinnskjørt, lørdag var det Oslo Middelalderfestival og så kjapp tur på Dubliner og SÅ spilte mannen min konsert i Ås. HUH! Og i dag har vi også vært en tur på middelalderfestivalen. Vi har truffet masse FLOTTE mennesker og kjøpt myyyye fint... :D

Mer om alt vi har gjort, kjøpt og også Mallorcaturen min kommer det mer om, jeg har bare ikke hatt tid og ork ;)

Et par bilder skal dere få! Men bare en smakebit :P
Her-om-dagens stallantrekk ^-^

Det er jo en skjent sak at blogg.no krever (?) at en lager "dagens antrekk"-innlegg. Gjerne flere ganger daglig. Men jeg, som er mye hjemme og ikke akkurat har så mye å pynte meg for, går stort sett rundt i helt vanlige hverdagsklær slik som jeans eller joggebukser. Slike ting som jeg kan gå med både inne, i hagen og for en skjapp tur i stallen. Og det er ikke egentlig noe jeg gidder å ta bilder av. Usminka brillefjes med litt bustete hår rundt er heller ikke så stilig.

Jeg har tenkt å bli litt flinkere til å ta bilder av meg selv når jeg faktisk HAR pynta meg da. Men så hvorfor ikke ta bilder av stallantrekk? Hih....stilig?? Nei. Men vanlig for meg :)

 

 

Har jeg ikke flott pannebånd? Det er fra Pennyklubben, anno 1997 elns. Man kaster da aldri noe sålenge det fungerer. Det er jo hest på <3<3<3... Også står det "Horses for life" ^^

Mj.....ah. Også er jeg veldig klar over at jeg får super rompe i denne ridebuksa. ^-^

Det syns mannen min også. Han syns også at lårene mine ser så mye smalere ut enn ellers i denne buksa. Genser'n er også veldig kledelig ser jeg nå. Den gjør virkelig noe med brystene, særlig når man har litt utvaska sportstopp under.

 

- Syns ikke dere også at jeg hadde en særdeles god antrekk-dag?

To par like støvletter??

Jepp... Jeg bestilte støvletter fra clockworkcouture.com, skikkelig kule steampunka støvletter. Så glad for å ha bestilt dem og for at de ble så billige, og gledet meg verre til de skulle komme.

 
Men da de endelig kom, og jeg ble så glad for at de passet perfekt (litt vrient å bestille sko fra USA), så så jeg at den ene støvletten var feilprodusert.

Bare se her!:

 

Flappen er feil. Tilhører motsatte støvlett, og så oppned... ^^


Bzzzzz.......

Men de er tøffe da??! Urk, jeg elsker dem! Vel, så jeg skrev mail og spurte hva vi skulle gjøre med det - for jeg ville jo ikke betale frakt for å sende dem tilbake til USA osv. Men jeg fikk ganske fort mail om at jeg skulle få et nytt par! Snille servicefolka det, som har vaska seg - jeg måtte ikke sende tilbake de gamle, hurra! De kom ikke lenge etter. Og det som var litt ironisk var at den motsatte støvletten på det nye paret hadde fått en liten skade i frakten. Så nå skal jeg ta av "flappene" på den skadde og den feilproduserte støvletten - slik at jeg har et par brune snørestøvletter uten steampunkpynten (litt middelaldersk-ish) og et par stempunka som er helt prikkfrie. Luuuuurt :D

hits