Jeg forlater blogg.no :)

Det er på tide med et nytt kapittel. Jeg har gått gjennom en slags selvrealiseringsprosess, på godt og vondt. Nå står jeg stødig inni meg selv, jeg er i vater, jeg er trygg. Og vet hva jeg vil, hva jeg vil ha, hva jeg har behov for. Alt annet er forstyrrende.

Blogg.no var for mitt mer umodne og ganske overfladiske og selvsentrerte jeg. Jeg passer ikke inn i min egen blogg lenger. Så jeg gjør et nytt forsøk på å få mitt eget domene til å fungere. VIKINGHULDRA.COM Jeg er dessuten drittlei av all reklamen.

 

Jeg er usikker på om jeg skal slette denne bloggen, kommer sikkert til å la den ligge en stund først. Og jeg lurer på om jeg skal slette alt på den andre, før jeg fortsetter ferden. For jeg har så mye nye ting å komme med, sterkere verdier osv. Jeg vet ikke ennå, kanskje jeg må sortere litt. Uansett, på domenet mitt kommer det til å være mer om disse sakene:

Barn og familie - tilknytningsomsorg - the continuum consept - unschooling - amming - bæring - samsoving - hjemmeskoling - naturlig levesett vs det moderne - kosthold - småbruksdrøm - hjemmedyrking - naturlige og hjemmelagde pleieprodukter - dreads - hobbyer - tøybind - tabuer - myter - hest og andre dyr - vekster - vikingmarkeder - redesign av klær - livsfilosofi - sorger og gleder - litt mer politikk enn før - mer miljøvern enn før - redd barna - dyrevern - antirasisme og andre hjertesaker. Og en hel del til. Jeg tyter nemlig over av temaer og tanker.

 

Håper dere blir med meg. Jeg kommer ikke til å blogge daglig, da jeg ikke kan prioritere bloggingen, men jeg kommer til å prøve på ett i uka :)

Takk for meg <3

 Signatur

4 verdsatte kommentarer!

laylow x 👀

19.08.2015 kl.15:32

Ikke slett bloggen din ♡

Naviana

19.08.2015 kl.20:25

Høres supert ut! :D Skal definitivt følge med. Lykke til med flyttingen <3

Heidruna/Den Grønnkledde

03.09.2015 kl.20:40

Glad du fremdeles blogger! ^_^ Lykke til med nytt domene!

Eva a.k.a. Vikinghuldra

07.09.2015 kl.10:29

Heidruna/Den Grønnkledde: Tusen takk, kjære deg <3

Skriv en ny skademelding!

hits