Pakke fra Lush! Oh, so luscious... ♥

Hei på dere!! Long time, no glancing og så Widerøe. Håper livet gliser og at huden deres behandler dere bedre enn min (som er vintertørr og kvisete...tmi..).

For sirkus en uke siden fikk jeg en pakke fra Lush

For dere som ikke kjenner til Lush, så er det altså et merke som lager fersk, håndlaget og relativt naturlig kosmetikk. De tester ikke på dyr og produktene deres inneholder kun små mengder med sulfater og sånt vi ikke liker så godt. De har kjempet mot dyretesting i 30 år og de har til og med pakketeip på boksene sine med illustrasjoner og antidyretestingstuff, bravo for det!!!

Jeg visste ikke hva det var i pakka, men håpet på noe jeg kunne teste ut her. Jeg nevnte videoblogg...og de sendte meg.......*trommevirveeeeeeel*


Dusjsåpe, shampo og hårparfymebalsam(?) !


Haha...sneaky.. Jeg holdt på å tolke det som en utfordring! Meeen jeg feiga ut. Dusjvlogg lissom. Kanskje en annen gang ;)

Grunnen til at jeg har venta en uke med å lage denne "omtalen", er at jeg ville bruke produktene et par ganger først så jeg faktisk kunne gi en skikkelig omtale...u c? UanZ. Her er hvertfall min (ærlige) mening om produktene jeg fikk:

Grass, shower gel.
Denne gjør åpenbart akkurat det den skal, å gjøre huden ren :) Mulig den er litt sterk for meg som har ganske tørr hud, men den skummer godt og gjør jobben. Lukter...litt blanding av gress (duh), skog og mann. Syns kanskje lukta var litt for maskulin til meg, men absolutt en god og annerledes lukt. Denne trenger man bare litt av også, så den er drøy i bruk. :) Såpa er vegansk og den minste flaska koster 102 kr.

Rehab, shampo.
Som dusjsåpen gjør denne shampoen også jobben sin, den skummer godt og vasker håret skikkelig. Nå bruker ikke jeg mye stylingprodukter i huet mitt, så jeg vet ikke om den fjerner slikt effektivt, men det vil jeg tro. Den fjerner hvertfall hodebunnsfett (mmm, yummy) og minner litt om en renseshampo. Igjen er denne nok litt for uttørrende for mitt hår, som er særdeles tørt, men for folk med normalt til fett hår så er den sikkert superduper. Lukta er igjen litt maskulin! Likevel god og annerledes denne også, men egner seg kanskje best for et mannehue. Denne er vegansk og koster også 102 kr, for den minste flaska.

Happy happy joy joy, conditioning hair perfume.
Egentlig så gjør ikke denne så mye for mitt tørre hår; den gir kun litt fuktighet. MEN!!! Jeg simpelthen eeeelsker lukta!! Åhhh....den lukter så digg... Flere ganger daglig sitter jeg og snuuuuser på håret mitt og lukta sitter i veldig lenge. Hårparfyme? Ja, til å parfymere håret er den fantastisk. Denne kommer jeg til å bruke etter hårkur eller hårmaske tenker jeg. Sååå god lukt! Elsker den! Igjen vegansk og prisen på den minste flaska er 124 kr.

Konklusjon:
Fornøyd med produktene og kan varmt anbefale dem, men til noen uten tørr hud og tørt hår.

Hurra for Lush og jeg gleder meg til neste gang jeg har mulighet til å bestille noe derfra. Kommer hvertfall til å kjøpe øyekremen deres, siden jeg trenger det. Den heter Enchanted Eye Cream. Og selvsagt har jeg lyst til å prøve masse annet, helst ALT, men jeg ække akkurat millionær heller.

Sjekk ut deres nettbutikk her og legg igjen en kommentar hvis dere har prøvd disse produktene, er enig eller uenig med meg og om dere vil ha mer av denne typen innlegg.

Jeg har et lignende ett i gjære og et annet om noe heeelt annet. Så følg med ;)

Ha en fabelaktig dag, vi sees! ?

Signatur

Ingen verdsatte kommentarer...

Skriv en ny skademelding!

hits