Jeg har leid ut klærne mine.

Japp! Jeg ble kontaktet av et malingsfirma som ønsket å leie et spesifikt vikingantrekk til en photoshoot for en reklame elns. Hvor kult ække det da??

Hva har et vikingantrekk med maling å gjøre, spør du? Det lurte jeg også på, til jeg så logoen deres som er en sånn vikinghjelm med horn på :p

Så jeg leverte en boks med stasj til dem i går, de var ryddige og hyggelige, hadde kontrakt og pengene var på konto til rett tid.

Tenkte egentlig å vente med å si noe om det til jeg fikk se bildet eller reklamen og evt fikk lov til å dele dette med dere, men ville si det likkavæl. ;) Og det er jo ikke sikkert jeg får dele det uansett.

Kjolen er egentlig mammas og er kjøpt i en liten, gammel landsby på Mallorca. Skinnskjørtet er sydd av meg, redesign av en gammel skinnjakke som pappa kjøpte på bruktmarked da jeg var liten og som han har brukt nesten i fillebiter. Videre er det en del smykker og vikinggear som jeg har kjøpt på vikingmarkeder og middelalderfestivaler. Øreringene med runer på har jeg fått i gave av mormor ♡

Bildet av antrekket :

Signatur

Ingen verdsatte kommentarer...

Skriv en ny skademelding!

hits