Jeg HAR planer, altså!

Så ikke gi meg opp - jeg beklager at jeg har vært så fraværende. Verdens dårligste blogger. Vet dere hvorfor??

1. Fordi det "forventes" morsom tekst, flotte bilder og interessante tema. ALLTID OG HVER GANG. Jeg klarer ikke å alltid gulpe opp bra greier. Så heretter skal dere få mer...gulp. Jeg liker ikke helt det der forventningspresset om at alt skal være så spesielt hele tida. For eksempel så sminker jeg meg bare innimellom, og jeg syns egentlig det er litt kjipt å poste bilder av meg selv når jeg er usminka og ser ut som en sliiiiiten trebarnsmamma (som jeg er). Men der skal jeg skjerpe meg - dere får ta meg som jeg er.

2. Bildene, ja de ligger på minnekortet mitt i kameraet i stua oppe. Jeg må gå opp og hente kameraet og så tømme det og så redigere og merke og sortere og poste og skrive .... TILTAK! Så bildene får bare komme når de kommer.

3. Jeg har ikke tid til å utsmykke innleggene og skrive en hel masse supert. Jeg har tid til å skrive i ti minutter innimellom, som nå, men da får dere bare leve med at jeg trøkker ut litt tekst og ferdig med det.

 

Men planene altså. Det handler om tid og effektivisering, yay! Jeg har tenkt å begynne litt med videoblogging. Men ikke noe sukkersøtt og utsvevende, det er ikke helt meg. Men heller noe jordnært, ekte, kanskje litt diy?? Det blir kult! Kanskje vi skal så frø sammen? Deal? :)

 

Snakkas! <3

Signatur

7 verdsatte kommentarer!

Mentalvirus

10.04.2014 kl.13:02

Gjør det du har tid til :)

Ja, til videoblogg <3 Særlig DIY ^^

Katrine

10.04.2014 kl.13:31

Koselig hvis du skriver litt innimellom :) Det er mye mer interessant å lese om og se bilder fra en hverdag og et liv som virker ekte, enn glorifiserte utsnitt! (Det florerer det nok av :P)

Jeg blogger visst ikke så ofte selv gitt. Det blir når jeg har prosjekter som er ferdige til å vises frem. Det blir jo noen markeder fremover, så da blir det vel litt fra de også :) Kanskje vi ses på noe i sommer? ^^

Heresetai

10.04.2014 kl.14:52

I know the feeling! Jeg mister motet og lysten litt når det forventes at hvert eneste innlegg man legger ut skal være awesome sauce beyond belief. Derfor har jeg også en tendens til å ta litt lenger pauser. Gjør det du vil og post som du vil! Da blir det som regel best. De som faktisk liker å lese det du skrive, kommer til å fortsette å følge deg uansett :)

~Gaiadóttir~

10.04.2014 kl.17:17

Jaa! Så frø sammen! Jeg har fortsatt ikke begynt med årets planter :O! Føler meg som en slask!

Jeg vil også begynne med videoblogging :p Må bare bli tøff først. Men jeg kan ikke love at det ikke blir sukkersøtt eller utsvevende :p hahaha

Pyrodam

18.04.2014 kl.12:23

Jeg liker ting jordnert og har ikke så mye forventninger til folk flest. Videobligging høres bra ut, eller bare å smekke opp bilder som dem er. DIY er alltid fint :D Ser ut som du fortsatt har mange lesere :)

~

22.04.2014 kl.18:13

Takk for oppdateringen. Begynte nesten å lure på om du hadde sluttet, men er glad for å se det ikke er tilfellet. Du trenger ikke gjøre masse fancy greier hver gang, bloggen din er flott nettopp fordi den er så jordnær og ikke opptatt av at alt skal være perfekt hele tiden. Ta den tiden du trenger ^-^

Kine M. Karlsen

23.09.2014 kl.20:00

stå på videre :D

Skriv en ny skademelding!

hits