Dagens nakne sannhet

Man leser blogger - om nesten uoppnåelige liv, spennende hverdager og jenter med perfekt utseende. Übersunne, spreke, kunnskapsrike, kreative og whatnot. Det kan ta motet fra de aller fleste, ja til og med gjøre noen ulykkelige og deppa. Nå har det seg jo slik at ALLE har dårlige dager, nedturer, problemer av ymse slag, dårlige hårdager og kviser.

For min del brydde jeg meg mer om slikt da jeg var yngre og syns det er godt å være tryggere på meg selv (noe som har kommet med alder og erfaring), og nå gir jeg blaffen - stort sett! Men det er jo dager jeg sammenligner og ønsker at jeg "var mer". Og de dagene lurer jeg feks på hva andre mener om meg og evt hva jeg kunne blitt bedre på. Heldigvis er jeg relativt selvsikker og trygg og slipper å bekymre meg for mye med dette :)

Vil også legge til at jeg, som mange andre, legger vekt på de positive tingene i livet når jeg blogger. Både fordi jeg ikke vil kjede dere med hva jeg spiste til middag (med mindre jeg skriver et matinnlegg hehe), fordi jeg ikke vil ha en sytete blogg og fordi jeg ikke vil utlevere for mye personlige saker.

 

Men noen ting kan jeg godt dele, bare for å være litt realistisk :)

Here goes. *kremter og strekker seg litt*

 

 • Jeg sitter for mye foran pcen, noe min mann irriterer seg grønn over.
 • Jeg har grå hår.
 • Jeg føler meg ofte utilstrekkelig - noe som kanskje hadde vært bedre om jeg satt mindre foran pc'en heh.
 • Jeg har en permanent blåveis under høyre øye (et uhell som toåring elns), som jeg sminker vekk, men som begynner å plage meg.
 • Jeg har opplevd mye dritt, som så mange andre, og har problemer med å stole på folk - og dermed knytte meg til folk.
 • Jeg liker ikke å se folk i øynene. Fordi jeg ikke vil at de skal se inn i sjela mi.
 • Jeg har hatt rusproblemer. Litt piller og alkohol, men mest hasjrøyking.
 • Jeg har hatt psykiske problemer, som angst, depresjoner og selvskading.
 • Jeg har ofte dårlig råd, pga kun èn inntekt, noe som sliter på alle og enhver.
 • Jeg ønsker å være mer kreativ, men mangler tid og talent.
 • Jeg vet at jeg kan synge, men tør aldri å la andre enn barna høre tonene mine.
 • Jeg har masse cellulitter, dissemage og hengepupper. 3 barn tar på.
 • Har kun videregående skole (voksenopplæring) og skulle ønske jeg "var noe".
 • Jeg har ganske lite arbeidserfaring - pga utdanninger som har gått skeis og barn. Det er ikke så digg for selvbildet, sånn egentlig.
 • Jeg savner gode venner. Jeg har èn nær venninne, som jeg ser for lite og savner. Et eksempel: i bryllupet mitt var det kun hun som kom. Hadde bedt endel barndomsvenninner - ingen av dem kom. Da vet jeg hvor jeg har dem i det minste. Tid er et issue her, men jeg savner likevel å ha noen jeg kan prate ofte med, treffe uten styr og kleinhet.....og ha det gøy med.
 • Grunnen til lite venner er nok at jeg er en skikkelig einstøing. Også er jeg litt sær. Og stiller høye krav til folk. Ofte for høye.
 • Jeg har brukt hele livet på å finne meg selv. Fant henne for et par år sida.
 • Jeg har hatt mange forhold og "flørte-greier"....... Jeg er veldig glad for å være gift og ha familie og slippe det ustabile livet jeg hadde før.
 • Jeg kan virke arrogant. Innimellom er jeg kanskje det - hvis det er i en samtale om noe jeg kan. Andre ganger kan det være fordi jeg er usikker eller sjenert.
 • Jeg er innimellom veldig sjenert.
 • Jeg blir litt fort irritert.
 • Er kjempeflink til å utsette ting.
 • Jeg har fordømt dårlig syn og kan vel kalles svaksynt. - 8,5 lism.
 • Jeg kommer ofte for sent og har nesten alltid dårlig tid.
 • Jeg har irriterende god luktesans og plages ofte av vonde lukter.
 • Jeg røyket i mange år.
 • Jeg er litt lat.
 • Fingrene mine er veldig lite grønne.
 • Jeg er et rotehue uten like.

 

 

 • Og sist, men ikke minst: grunnen til at jeg blogger så sjelden er at mange av de bloggene jeg leser er så gjennomførte og "forseggjorte", og jeg ønsker å være like gjennomført. Og ta like flotte bilder. Man kan jo få prestasjonsangst av mindre.

 

  

Signatur

28 verdsatte kommentarer!

Katrine

16.07.2013 kl.14:40

Et herlig og ærlig innlegg!

Flere burde være mer åpne om at de faktisk har et helt normalt liv med opp- og nedturer, men blogger og facebook osv. glorifiserer livet. Og ja, jeg er jo en del av det selv.

Bloggen min har jo det siste året bare blitt til en viking-ish blogg, fordi jeg føler at jeg ikke gjør nok interessant til at det er noe å skrive om. De eneste bildene som finnes av meg der det siste året er vel også kun de der jeg viser frem klær jeg har laget.

Min veldig omfangsrike kropp egner seg liksom ikke på bilder, og i alle fall ikke i verdenen av flotte, vakre og spennende mennesker :P

Kjenner meg nokså godt igjen med det om nære venner/venninner. Jeg har mange jeg har kontakt med, men det er maange år siden jeg har hatt noen jeg virkelig kan betro meg til, utenom kjæresten. Jeg trives for det meste med det, men av og til er det et stort savn..

Men uansett! Jeg gleder meg til å møte deg til helga! :D Du virker så utrolig koselig og fornuftig, så det blir kjempekoselig :)

Naviana

16.07.2013 kl.14:53

Kjempefint med slike innlegg! Greit å få det ut på ett sted, i stedet for å stadig syte over ting :) Vakkert bilde av deg også!

For min del har jeg ingenting i mot å dele det dårlige eller negative, trenger ikke å ha hemmeligheter for folk eller skjulte sider av meg selv. Men vil at bloggen min skal være et sted for glede og inspirasjon. Og det er jo grenser for hvor personlig man skal være. Jeg har en slik knallhard tro på at man tiltrekker seg mer av det man fokuserer på, det er nok hovedgrunnen til hvorfor jeg snakker så lite om problemer og negative ting. For jeg trenger ikke akkurat mer av det ;) Jeg legger ikke skjul på at livet er knalltøfft til tider, egentlig alltid, for meg... Men det er jo ikke det de fleste tror, går jeg ut fra... hehe.

ME

16.07.2013 kl.15:34

Er ikke så rart at du har god luktesans når synet er dårlig:) Man må jo kompensere på en måte.

Jeg skriver skjeldent om hverken eller på bloggen min, men så liker ikke jeg å skrive for private ting på bloggen heller. Eller jeg skriver ofte om ekstremt nærtliggende ting, men jeg skriver på en måte som gjør at det trenger ikke handle direkte om meg. Jeg blogger når jeg har lyst og det jeg har lyst til^^ Skriver jeg om ting/folk jeg hater

Du kan trøste deg med at alle ønsker å være mer enn de er. Selv nå når jeg er ferdig med tre år på universitetet føler jeg at jeg ikke er noe, fordi jeg må finne meg jobb så fort som mulig:P Har jo tross alt 2-3år igjen før jeg er eller har noe å vise til:P Jeg liker at folk skriver om hyggelige ting og tulle ting på blogg, fordi det kan bli for mye alvorlige greier også. Jeg leser skjeldent blogger om barn, fordi alle barneblogger er fulle av snørr og unger jeg egentlig ikke bryr meg om. Pappablogger er morsomme å lese, fordi de ofte skriver morsomme ting(og alvorlige, men det er ikke like mye syting) og legger ikke ut snørrbilder.:P

Det som er fint med blogg er at man kan velge hvilke blogger man skal lese fast, og om det blir for mye "dagens outfit" eller "se på kjæresten min" så kan man slette de, eller bare la være å lese alle innleggene^^ Jeg elsker å spamme ned bloggen innimellom med fangirling stuff, og unyttge greier for så å skrive om saker som homofili, mobbing osv.

Og skrive lange kommentarer tydeligvis. XD

*klem*

°Vinterperle°

16.07.2013 kl.15:49

Dette var et flott innlegg. Jeg fikk vite overraskende mange ting jeg ikke visste fra før, ting som jeg ville ansett som veldig personlige. Det var veldig fint :) Vet ikke om jeg er like modig selv! Men jeg kunne skrevet en liste som du kunne lest :D For jeg har en spesiell følelse for deg, min venn. Jeg har også få venner, få gode venner. Men jeg vil bli god venn med deg :)

~lagnad~

16.07.2013 kl.15:59

Herreodin for et herlig innlegg!! I en grå hverdag, hvor man fort tenker "negativt" og ender opp med å syntes synd på seg selv, og føle at alle andre er perfekte og lever perfekte liv, er det utrolig herlig med avbrekk hvor folk er seg sjøl, og tør å stå frem som "mindre perfekte". Jeg er utrolig i mot samfunnets idealer og hele strevet mot perfeksjon man blir tvangsforet med i allerede ung alder. Akkurat dagen i dag har vært en slik "grå og jeg-er-så-lite-perfekt dag" og etter å ha lest dette innlegget, føler jeg meg bedre. For man er ikke alene. Så nå kan jeg være mer fornøyd med mitt "uperfekte perfekte meg." Noe vi alle burde være! *applaus!!*

Eva a.k.a. Vikinghuldra

16.07.2013 kl.16:44

Katrine:
Herlige DU, da! Takk for koselig og også ærlig kommentar <3 Jeg også trives uten for mye folk, har jo mannen min som jeg prater med det meste om - men savner kommer innimellom ja :)
Weee, gleder meg til helga selv - du får huke tak i meg hvis du ser meg! Og takk, det var koselig å høre ^^ Jeg ønsker jo å være koselig og fornuftig :D *klem*

Eva a.k.a. Vikinghuldra

16.07.2013 kl.16:59

Naviana:
Helt enig, ingen har godt av syting til stadighet :P Tusen takk! <3

Bloggen din ER virkelig til glede og inspirasjon! Neee, det kan jo innimellom virke som om livet ditt er perfekt på noen måter, men det er jo bare øyet som ser - jeg syns jo at liv som er tøft, hvor man må jobbe hardt for sine drømmer er tilnærmet perfekt. Veldig bra i alle fall! Mens rike Ola Normann vil kanskje se på både ditt og mitt liv som et svåre strev fylt til randen av problemer hihi... Jeg har jo fulgt bloggen din en stund, så jeg har jo lest noe om at ting er tøft til tider. Så jeg ser hvert fall ikke at livet ditt KUN er rosenrødt :P :D

Tenk så kjedelig livet ville vært uten berg og dal-bane! :D :D

Eva a.k.a. Vikinghuldra

16.07.2013 kl.17:05

Meru:
Hahaha, snørrbilder ja, huff - er så enig :D Leser faktisk ingen blogger om barn når jeg tenker meg om. Syns ikke noe om utleveringen. Føler meg sosialpornografisk når jeg leser FOR personlige blogger. De havner fort i "dunken" gitt :)

Takk for lang kommentar - DET liker vi :D:D

Eva a.k.a. Vikinghuldra

16.07.2013 kl.17:10

°Vinterperle°:
Så fint at du likte det!!! <3 Og jeg vil gjerne lese "lista di" hvis du har noe du vil lempe ut av hjertet <3 Det er jo et skritt på vei for å bli bedre kjent og jeg vil gjerne kjenne deg bedre. Ååw, så koselig <3<3 Jeg har også en god følelse for deg - du føles trygt.

Eva a.k.a. Vikinghuldra

16.07.2013 kl.17:14

~lagnad~:
Å, vakre vene! *klapper i hendene* (oi, julefølelse-blaff hæhæ) Det varmer mitt vikinghjerte at jeg gjorde dagen din bittelitt bedre!!! :D :D Nå ble jeg litt gladere også. En god sirkel! *hihi*

Sara

16.07.2013 kl.19:30

Du er fantastisk, Eva<3

Virkelig et flott, ærlig og modig innlegg. Tøft gjort av deg, og bra å lese for de som har problemer med selvbilde pga. Facebook og blogger de leser. Det er mange som sliter med det, det har jeg og gjort til tider, og jeg tror det er mer vanlig enn man skulle tro. Kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Stolt av å kjenne deg!! Stor klem fra meg<3

°Vinterperle°

16.07.2013 kl.21:46

Det er kanskje et av de fineste komplimentene jeg har fått noen gang, at jeg føles trygt <3 Det samme som jeg føler om deg :)

Gauda

17.07.2013 kl.03:49

Hei!

Slutt å snakk sånn om gundan min!!! btw du har verdens fineste pupper;P må leke sammen snarest vi :********************************************************************************************

Eva a.k.a. Vikinghuldra

17.07.2013 kl.09:12

Sara:
Å, Sara, så utrolig koselig å høre - takk!!! Håper vi kan få skravlet litt mer enn vi gjorde på middelalderfestivalen - det ble litt hektisk med unger og skriking hihi.... Men neste gang! Stor klem tilbake <3

Eva a.k.a. Vikinghuldra

17.07.2013 kl.09:12

°Vinterperle°:
*stoooooor og lang knusekos på deg* <3

Eva a.k.a. Vikinghuldra

17.07.2013 kl.09:14

Gauda:
Mjihihi..... Syns du jeg prater stygt om meg sjæl, Gauda?? <3 Aw, takk....var det ikke slik at de var duuuuvende? Haha..... Ja, det må vi. Definitivt. Luv u! <3

Gauda

17.07.2013 kl.11:55

Du er så flink til å sette ord på tankene dine! Utrolig flink til det! Jeg forstår innlegget ditt, og du treffer et punkt i meg som jeg ikke liker med meg selv. At jeg noen ganger tenker på alt som jeg ikke er fornøyd med, når jeg egentlig bare vil hjernevaske meg selv helt til å tenke på gode ting i livet mitt. Og jeg kan bli flinkere til å tåle å høre "kritikk" av meg selv og de jeg er glad i. Men jeg vet også at dette ikke er ting du går og sier hele tiden. Fordi jeg elsker deg vil jeg at du skal tenke på alt det som er så bra med deg, og alt du har fått til. Du er så flott og sterk, og smartere enn klara klok. Jeg er stolt av deg snupp, du har kommet langt i livet, og er fortsatt ung og vakker med masse hjerneceller. Tenke fineste tanker om deg selv og livet ditt nå da...for balansens skyld. <3<3<3

outofoffice

17.07.2013 kl.13:43

Så bra skrevet. Kom tilfeldig innom bloggen, og kommer brått innom igjen. Fin sommer til deg!

Eva a.k.a. Vikinghuldra

17.07.2013 kl.14:04

Gauda:
Åååååå, så fine ord *smelter litt* :D <3 Takk for alle sammen!
Vi alle burde sikkert bli flinkere til å tåle kritikk hehe... Men ja, disse tingene jeg skriver om er absolutt ikke noe jeg tenker over til stadighet - tvert imot: jeg måtte gå litt inn i meg selv for å få med enkelte ting. Og formålet med innlegget var på ingen måte for å rakke ned på meg selv eller synke ned i negativt søl, men for å vise folk som kanskje ikke har så godt selvbilde og er litt utrygge på seg selv at jeg ikke lever et perfekt liv - jeg har feil og mangler. Inspirasjonen var ei nydelig jente på fb som skulle ønske hun var perfekt (ift bloggere og folk på fb som er tilsynelatende feilfri). Og det er det jo ingen som er, men vi er alle unike på hver vår måte <3

Eva a.k.a. Vikinghuldra

17.07.2013 kl.14:05

outofoffice:
Tusen takk! Gjør gjerne det :) Takk, og i like måte!! :D

TheVero

17.07.2013 kl.17:03

Veldig ærlig innlegg. Synes det er veldig greit å lese om dårlige dager og litt personlige ting, synes det setter spissen på ting og gjør innlegg interessange. Hva grensen for personlige ting varierer fra person til person. F.eks synes jeg det er greit folk skriver personlige ting om seg selv, men ikke om andre, med mindre de synes det er greit. Jeg er veldig motsatt, hvis folk aldri skriver om personlige ting så slutter jeg å lese fordi det blir overflatisk for min del å bare vise det positive. Så kommer det helt klart an på hvordan det blir igjennomført. Men jeg har full forståelse for det å bare fokusere og blogge om de fine delene av livet for å holde ting der, og upersonlig. Selv så liker jeg det negative også, fordi det hjelper for egen del å være realistisk og se det i et annet perspektiv og gå videre. Det er slik jeg har jobbet meg igjennom det som er slitsomt for meg.

Jeg prøver å finne en balanse å blogge om det positive så vel som det negative, og håper bare jeg ikke får alt for mange lesere x)

Eva a.k.a. Vikinghuldra

17.07.2013 kl.23:05

TheVero:
Balanse og realisme er bra!! Enig med deg om overfladiske blogger, det blir plutselig veldig kjedelig og tilgjort. Takk for reflektert kommentar! :D

Ainjali

22.07.2013 kl.15:54

Så fint og ærlig innlegg. Veldig deilig å lese slikt... Jeg kjenner meg veldig igjen i godt over halvparten av lista di. Har nesten sluttet å blogge selv fordi jeg ikke har så mye spennende å dele fra hverdagen. Jeg føler jo selv at jeg kunne skrevet flere alreite innlegg om litt mer seriøse ting, men det er liksom ikke det som er helt i vinden for tiden. Har fått litt nok av at alt skal være så ovefladisk, egentlig. Er ikke så begeistret for alt for personlige blogger heller, men noe i mellom, liksom, hadde vært bra. Det er en av grunnene til at jeg liker bloggen din. Den er ikke alt for 'sminket' eller overfladisk. Den er en fin blanding av inspirasjon, seriøsitet, hverdag og har ofte mange gode poenger - og ikke minst er den ærlig.

Har det også slik at jeg har blitt litt mer selvsikker med årene, og dermed er mindre opptatt av å sammenligne meg med andre, men jeg har fremdeles en laaang vei å gå. Gjør det aalt for mye fremdeles. Og som du sier blir det jo ikke noe bedre av å lese bloggene til 'perfekte' jenter. Men, det nok mye usikkerhet ute og går. Mange hadde vel ikke langt ut så mange 'perfekte' bilder av seg selv om det ikke var for at de er usikre og trenger feedback. Har vært en slik feedback-junkie selv i perioder, men det blir liksom så tomt. Hva er det verdt, lizm, når en 'ber om det'? Nei, prøver heller å booste selvtillitten min på andre måter for tiden. Men MÅ jo ikke være helt perfekt for å bli likt heller... Tvert imot. Det å fremstå perfekt gjør jo bare at en tiltrekker seg andres sjalusi og misunnelse, som ikke akkurat gjør at man får flere venner bestandig. Apropos venner/venninner, har jeg det akkurat slik som deg. Jeg er litt av en enstøing - nå bor jeg jo også langt ute i huttiheita, så gudene skal vite at det ikke akkurat blir mindre ensomt, men mesteparten av tiden er det ganske deilig å bare være min kjære og meg. Men savner jo ofte venninner. Har veldig, veldig vanskelig for å stole på folk selv. Kanskje spesielt jenter, som venner.

Jeg beundrer deg jeg, Eva. Jeg kjenner deg ikke, men måten du fremstår på, gjør at man får lyst til å bli bedre kjent med deg.

Eva a.k.a. Vikinghuldra

23.07.2013 kl.01:00

Ainjali:
Åj, tusen takk!!! Den siste linja der varmet meg langt inn i margen - så utrolig koselig å høre <3 Et av de beste komplimentene jeg har fått på lenge! :D

Er så enig med deg i det andre du skriver. Overfladisk er utrolig lite interessant, og så er det så innmari.....overfladisk! Det er de ekte bloggene man vil "flytte inn i" og lese hver dag, selv om det kanskje sjelden kommer noe nytt. Jeg er utrolig glad du sier som du gjør om bloggen min, det setter jeg umåtelig stor pris på. Man jobber jo litt med både innlegg og tanker for å få ting ut.
Det med sjalusi og misunnelse var et poeng jeg ikke kom på å skrive noe om - men det har du så veldig rett i. Jenter er så horrible på det området... Og det er MYE av det i bloggverdenen. Jeg hadde en periode for et år eller to siden, hvor jeg ønsket sterkt å bli kjent med mange av disse flotte bloggerne. Men jeg har jo etter hvert funnet ut hvor det ligger sjalusi og lurer, og hvem jeg mener det er verdt å jobbe litt for å bli kjent med. Og der må man ta tiden til hjelp har jeg funnet ut. For man har ikke tid til å treffes så ofte, skrives en del på nett og så blir man kjent over tid. Og da sitter det ofte dypere <3
Håper jeg med tid og stunder kan bli bedre kjent med deg også, jeg tror vi har en god del til felles :)
Takk for flott kommentar, kjære deg!

Ainjali

23.07.2013 kl.20:11

Ta det til deg, for det er oppriktig følt :)

Håper også at vi kan bli bedre kjent når tiden er moden. Jeg tror også vi har en hel del til felles.

Bare hyggelig det, vakre du :)

Karina

15.09.2013 kl.19:22

Humper bare innom for å legge igjen et kort spor, jeg må si at jeg synes du virker som et aldeles flott og interessant menneske - hatten av for deg. :)

Jeg nikket til flere av dine utsagn her, for jeg kjenner meg igjen i dem.

Siden det er min første kikk innom, så får jeg holde det kort, hehe - må vel bli ''husvarm'' for å fylle linjene mer.

Det er godt å se at du har det bra nå!

Vil gjerne følge deg videre på ferden, så jeg la deg til :)

Eva a.k.a. Vikinghuldra

15.09.2013 kl.21:46

Så koselig, glad du vil følge meg! må du ha en fortryllende kveld og super uke!! :D

Benedicte

29.04.2014 kl.01:10

Haha, duu, nå måtte jeg bare stoppe opp og skrive en kommentar her (noe jeg ca aldri pleier å gjøre), for selv om det er svært viktig å være ærlig med seg selv (og andre), så tror jeg at den lista med positive ting om deg selv hadde blitt minst fem ganger så lang!

Den blåveisen du snakker om måtte jeg myse kraftig for å se, så den tror jeg nesten ikke at jeg hadde lagt merke til om jeg hadde møtt deg (er som når jeg har DEN kvisa og er skikkelig paranoid for at andre skal se den, men så legger de ikke merke til den i det hele tatt), så ikke bekymre deg for den! Kroppen din er som den er, og den ser nydelig ut på bildene av deg uansett! Og så lenge mannen din elsker den så skal du bare være kjempestolt av at du har båret fram tre skjønne barn. Det viktigste er jo at du tar godt vare på den og ikke har noen kroniske sykdommer som hindrer deg i hverdagen! Fortiden er nettopp det, fortiden, den er der bare for at vi skal ta visdom fra den og ikke angre på den, for ville du vært den personen du var i dag om du ikke hadde den? Det kommer til å bli svært verdifullt for dine barn å lære av dine opp- og nedturer når den tid kommer, og ingen gode historier har bare positive hendelser. Det å utdanne deg kan du gjøre hele livet, om du velger å gå kveldsskole nå eller bli fulltidsstudent når barna er ute av huset er opp til deg og hva du makter. Det er mye verre å bare stresse inn i det (slik som du sikkert har erfart) sånn som jeg gjorde. Jeg sitter nå og forbereder meg på eksamen (les: utsetter det ved å lese blogger), og jeg er slettes ikke sikker på om jeg har valgt riktig! Men min kjære mann trøster meg heldigvis med at om det så skulle være at det ikke er rett for meg likevel, så kan jeg jo bare velge på nytt (det er jo tross alt en viktig erfaring å få med seg uansett)! Jeg er faktisk ganske lik deg på det å være litt sær og arrogant siden jeg er litt sjenert, men det plager ikke meg. Jeg er meg selv 100% av tiden, og på den måten så slipper jeg å få venner jeg ikke kan slippe helt inn. Hvis du føler at du bruker for mye tid foran PC-en så kan du forsøke å fase inn ting du gjerne skulle ha gjort i små doser slik at du får fordelt det litt mer. Ta for eksempel en pause på ti minutter for å ta oppvasken eller å støvsuge stua. På den måten så sniker du det inn litt og litt slik at du får gjort småting du og de andre i husstanden vil sette pris på, samtidig som at du får vært på nettet. Jeg lover deg at du legger deg med litt bedre samvittighet om du gjør det. ☺ Du kan også kombinere håndarbeid eller andre kreative sysler mens du er på PC-en (siden du sa at du ønsket å være mer kreativ). Hvis du har grønne fingre, hva med å plante noen krydderurter og selge de for en ekstra slant? Eller hvis du er god på håndarbeid så kan du strikker votter, male, brodere eller sy (hva enn du er god på) samtidig som du er på nettet eller ser en tv-serie. Da får du jo følelsen av å ha ?gjort noe? samtidig som du tjener penger! Jeg klarer så vidt å tre tråden i nålen, og vikingklærne dine er jo veldig flotte så det er så mange ting du kan gjøre for litt ekstra i lommen samtidig som du får gjort det du liker (bare pass på at de ikke blir stressende og bare et ork) og da vil det ikke føles som å jobbe.

Nå kjenner jo ikke jeg deg, jeg dumpet faktisk bare innom litt tilfeldig, men synes du virker som en flott person, jeg (og dette innlegget ble jo latterlig langt)! Men jeg håper uansett at du setter like høy pris på deg selv som mannen din, barna dine, vennene dine og dyrene dine gjør! Vi kan alle ha dårlige dager, men husk at regnbuen kommer ikke fram før etter et regnskyll! ☺ Ha en super natt/morgen/dag/kveld videre, flotte du!

PS: Flott blogg!

Skriv en ny skademelding!

hits