Manglende blogging i hytt og gevær!

Jeg har vært dårlig på bloggingen i mange måneder nå, kjennes det ut som. Har liksom ikke visst helt hva jeg skal blogge om, eller så har jeg hatt andre ting som må prioriteres - som familie og hester og hjem... Men jeg har så LYYYYYST til å blogge masse!

Også er det mange bloggere jeg "savner", som blogger like lite som meg. Og andre blogger er jo en av de største inspirasjonene til blogging :) Så nå får dere ta tastaturet fatt og komme igang igjen!!! *gliser*

Menneh. Jeg lurer på: hva vil DU at jeg skal blogge om? Jeg har jo planer om mer innlegg om sabbater og hedenske høytider, mer oppskrifter og mye om webdesign og koder. Har bare ikke fått ut fingrene. Også har jeg jo nytt kamera, så det blir nok endel bildetagning i løpet av våren!

Gi meg tips om bloggetema og om andre spennende blogger da - så blir jeg så glad ^^

 
Signatur

11 verdsatte kommentarer!

Lugburz

13.03.2013 kl.12:35

Geocaching! Mer spesifikt "hvordan geocache på toppen av fjell når sprenggravid" xD. Det hadde vært morsom lesning ;). Er mange som har bloggpause for tiden, men ser ut som folk våkner nå som dagene begynner å bli lengre :).

Eva a.k.a. Vikinghuldra

13.03.2013 kl.12:39

Lugburz:
Hahaha, ja dét hadde nok vært både morsomt og interessant!!! ^^ Vel, da måtte jeg funnet en i umiddelbar nærhet til parkeringsmuligheter, for en lang gåtur i fjellet nå syns jeg virker litt for strabasiøst. Selv om det selvfølgelig hadde vært litt av "moroa" x)
Ja, folk våkner vel til liv nå som våren har begynt å kile folk litt i nakken. Eller hva den nå gjør.

pyrodam

14.03.2013 kl.09:09

Helt enig, folk må våkne og starte å blogger igjen. Selv får jeg aldri blogget om det jeg vil x)

Eva a.k.a. Vikinghuldra

14.03.2013 kl.09:12

pyrodam:
Nemlig!
Men, hvorfor får du aldri blogget om det du vil??

Maren

14.03.2013 kl.12:40

God dag! Vi jobber akkurat nå med et forskningsprosjekt hvor vi trenger din hjelp. Prosjektet handler om moteblogger og bloggere. Alle som registrerer seg for deltakelse får en kompensasjon; en tilgodelapp på 50 NOK. Har du lyst til å hjelpe oss? ;D

Katrine

14.03.2013 kl.14:31

Gleder meg til å lese mer :) Liker så godt bloggen din!

Jeg vet ikke om jeg har noen tips, for det er jo så vanskelig å komme på selv!

Jeg har i alle fall vært litt mer aktiv på bloggfronten selv i det siste, så bare stikk innom og titt :) Det hadde vært hyggelig. Det kommer snart flere innlegg også :)

Eva a.k.a. Vikinghuldra

14.03.2013 kl.17:07

Maren:
Nei.

Eva a.k.a. Vikinghuldra

14.03.2013 kl.17:08

Katrine:
Så koselig å høre ! ^^
Titter innom i ny og ne, men merker jeg bør bli flinkere til å kommentere også - det er jo også veldig koselig :D

Katrine

14.03.2013 kl.17:40

Koselig med kommentarer ja :)

Draupne

18.03.2013 kl.22:07

Har det litt sånn selv, føler jeg har mye mer på hjertet enn det jeg klarer å få ut på bloggen. Synd, for jeg hadde enorm skrivelyst tidligere. Men så har de bloggerne jeg ble mest inspirert av i starten sluttet å blogge, så den gamle inspirasjonskilden har på en måte forsvunnet. Æsj, liker ikke at folk sletter bloggene sine.

Eva a.k.a. Vikinghuldra

19.03.2013 kl.20:37

Draupne:
Jeg har litt mindre skrivelyst selv, irriterende, men men. Sletter ikke bloggen for det da :) Har faktisk ryddet litt i bokmerkene mine, sånn at det er lettere å følge med på de bloggene som jeg ikke får lagt til i blogg.no-lista mi :D

Skriv en ny skademelding!

hits