Pc'en min eksploderte!

Altså, ikke med et brak eller et pang, men et sånt ekkelt elektrisk poff - som kanskje minnet opp en enorm popcorn som gikk av. Jeg skulle bare skru den på, også skjedde det igjenting...kun at lyset på powerknappen bare lyste (som om den var på), så jeg trykket en gang til. Da poffet den, og det luktet skikkelig svidd. Hurra!

Jeg fortet meg da å nappe ut kontakta, i frykt for brann ^^ Også prøvde jeg igjen etterpå og da skjer det ingenverdensting. Helt kaputt, finale og saga blott. Dust! Vel, planen var å kjøpe ny på mandag uansett, men den kunne vel holdt ut til jeg fikk overført alle filene og programmene vel...! Kanskje jeg skal prøve å få fikset den likevel. Det er vel sikkert bare en kobling som har brent, eller noe sånt, vel?

Ekkelt var det i alle fall. Jeg lurer på om jeg kanskje bør bli flinkere til å støvsuge og rense datan inni... For det var masse støv i den, og vifta har i langlang tid truet med å få hele dritten til å lette. Så syk uling at man nesten fikk tinnitus liksom ...

Vel, jeg gleder meg til å få ny, dét er helt snickers og twist! :D

Signatur

7 verdsatte kommentarer!

Branna Laurelin

29.09.2012 kl.01:07

Kondolerer med PC-død. Den er kjip. Håper du klarer å redde innholdet :)

Eva a.k.a. Vikinghuldra

29.09.2012 kl.12:25

Branna:
Takk :) Jeg tror ikke det er kjempekrise om det ikke går, for bildene har jeg et annet sted også (godt en lærer hehe), men ja, jeg håper på det :)

Huldra

29.09.2012 kl.13:57

Rett og slett system overload.. *ler*

Håper du får reddet ut det du hadde på den. Høres ut som det var på tide med et;- hvil i fred til den gamle. Grattis med ny pc på mandag. :)

Eva a.k.a. Vikinghuldra

30.09.2012 kl.11:54

Huldra:
Takk hehe, denne gamle var nærmere 8 år gammel, så det blir gøy :D RIP... x)

Valkyrja.com

30.09.2012 kl.23:42

Oisann og uffsann...! Det samme skjedde med meg på forrige søndag, men det viste seg å bare være laderen som kortsluttet. Men pang sa det. Håper du får reddet alle filene dine! Det er sånne ting som minner en på hvor viktig det er å ta backup regelmessig. Selv om det på mystisk vis alltid rekker å skje noe med pc'en like før man eeegentlig hadde tenkt å ta backup.

Eva a.k.a. Vikinghuldra

01.10.2012 kl.15:33

Vigdis:
Sant det! jeg har heldigvis ganske nylig rydda i bildene og har dem på en ekstern harddisk, som også forøvrig er på hell, men jeg tror det skal gå greit. Også har jeg heldigvis en kamerat som visstnok kunne ta ut innholdet for meg, slik at jeg ikke mister noenting :)

Cecilie

04.10.2012 kl.11:45

Uffda, synd med PC-en. :/ Noen ganger er det jo fint med forandring også, men håper du får innholdet i sikkerhet. :)

Skriv en ny skademelding!

hits