I'm alive!!...

Jada, i beste velgående. Litt dårlig med blogging i det siste, og ikke tatt noe særlig bilder heller, men det skal jeg få gjort noe med! *putter ti fingre i nesa...nesten*

Har i det siste klart å bli helt frisk og rydda masse siden vi har satt opp vegg mellom to rom og flyttet om på fire. Altså, soverommet vårt til spisestua, og spisestuebordet til stua, pc og kontorting + musikkutstyr og hobbygreier til rommet vi hadde soverom i, som nå er blitt hobbyrom/kjellerstue. Eldstemann har fått større rom - det som var musikkrommet til Martin, og minstemann har fått eget rom oppe ved vårt soverom, har har altså tatt over rommet til storebror. Ehm, ja.... Det skjønte dere sikkert mye av :D Uansett blir det veldig fint!

Nå gjenstår bare maling av den veggen, som er mellom stua og soverommet vårt - den har hyller på stuesiden og blir veldig bra. Når den blir malt... Martin har snekra og har kun brukt gratismaterialer som han har henta fra en konteiner. Malinga vi skal bruke (hvertfall frem til vi gidder å male hele stua og sånt) er også "søppel". Gjenbruk er så tilfredsstillende! Bilder kommer altså. Lover.

På søndag kveld, når jeg hadde kveldsstellet i fjøset klarte ei av kuene å piske halen sin (med harde bæsjeklumper + litt fersk) midt i øyet mitt. Det var så pain! Som å få en knyttneve på øyet liksom... Heldigvis hadde jeg briller på, men jeg fikk bæsj utapå brilla, på innsiden av brilla og på øyelokket OG inni øyet. Nais. Og det var så vondt!!! Jeg fikk blåmerke rett under øyet, innerst mot øyekroken liksom. Og det som er teit er at jeg har faktisk en blåveis der fra før - en som aldri går vekk. Jeg tryna i badebalja som liten og traff etellerannet og fikk blåveis som satte seg fast i det tynne vevet under øyet. Nemlig. Men hva er oddsen for å få et nytt et OPPÅ det gamle da?! Urk. Vel....jeg er jo vant til å sminke den vekk da, så det går jo egentlig fint. Men det tok et par dager før det slutta å være vondt. Kuhaler altså! Fysjom.

Jeg har reparert symaskina mi! Den begynte å gnafse i seg stoffet og undertråden ble et virrvarrvåååås nedi "der". Så jeg skrudde opp og trodde jeg fiksa det. Vel, nesten. Den begynte plutselig å sy baklengs ^^ Og det kunne blitt en stor utfordring! Men så plutselig så bare gikk det over! o_O Og nå er den helt fin. Rare greier... Men hey, jeg kan endelig sy igjen :D

Ellers da? Neh, ikke noe nevneverdig. Som jeg kommer på.

På mandag begynner minstemann i barnehage og det ser vi fram til alle mann. Det er en kjempefin naturbarnehage med masse dyr! Og han, som straks blir 2 år, trenger virkelig litt mer utfordring i hverdagen - at det skjer litt mer. Vi bor jo på gård, men det er ikke noe særlig mer som skjer enn at vi lufter bikkja, fórer hestene og holder på i huset. Så jeg tror han kommer til å syns det blir kjempegøy! Og jeg skal ikke nekte for at jeg gleder meg litt til å få noen timer fri på dagen, til husarbeid og hestegreier. For selv om man er hjemmeværende med barn, så betyr ikke det at man får gjort alt man bør gjøre hjemme... Ingen barn syns det er moro når mamma vasker kjøkkenet liksom, og hva kan man gjøre da? Jo, man kan være rampete eller masete. Yey!

Såh! Jeg skal blåse støv av kameraet etterpå og se hva jeg kan gjøre på den fronten.

Håper alle har det fint i den deilige høstluften!!! :D

 Gammelt bilde av meg, 2007 tror jeg. :) I mangel på noe nytt liksom ^^

Signatur

Ingen verdsatte kommentarer...

Skriv en ny skademelding!

hits