Ja, for det løser seg....tralalalalaaaa...

Hurra og jippi!!!

Nå har jeg fått nok av Murphy's Lov og nedturer og generelt et litt slitsomt og stressende liv. Vi har en tendens til å ha litt uhell i hverdagen, og nå har jeg ikke jobbet eller studert på lenge, siden jeg har gått hjemme med minstemann. Lite tid til både hest, turer, husarbeid (legg merke til prioriteringen) og diverse har det også blitt, og familielivet har til tider vært litt travelt, mildt sagt. Litt lite penger har vi i perioder hatt også, noe som ikke heller er så festlig.

MEN!!! Det løser seg for snille piker! Og som jeg ELSKER når ting bare faller på plass sånn helt av seg selv......takket være tilfeldigheter!

Altså; dere vet kanskje at jeg fikk meg avløserjobb i kufjøs. Og det er mellom 20-25% stilling hvor jeg jobber kvelder og helger. Men vi fikk ikke den barnehageplassen vi søkte på - en som ligger veldig nærme hjemme....og det var nedtur, særlig siden de har utrolig lang venteliste. Men så, for et par dager siden, fikk jeg nyss om at det er en natur-/gårdsbarnehage i nabokommunen som har ledige plasser! Og jeg søkte i dag - og fikk plassen bare noen timer senere!!! :D:D:D

Og ikke nok med dét: jeg blir antakeligvis ringevikar der også! *besvimer nesten litt*

Altså får lillemann lekekompiser og nye dyrevenner (de har blant annet hester!!! *dåner*), noe han virkelig trenger - det er ikke nok med bare meg på dagtid lenger. Vi snakker trass og kjedsomhet, stakkar. Og jeg får mulighet til å få meg en liten jobb til, evt avløser på en gård til, og får mer tid til hest på dagtid OG mer husarbeid!! :D Sa jeg hurra!!?

Og attpåtil har vi besluttet å omgjøre litt på romfordelingen her hjemme, og jeg skal antakelig pusse opp noen rom - og det blir sinnsykt bra. Lillegutt må nemlig ha eget rom, for han er litt plagsom(+søt) om natta, og vi trenger alle den søvnen vi kan få. Så nå gleder jeg meg til å ommøblere og årne. Det er et relativt stort prosjekt: fire rom skal byttes helt om på, en lettvegg må opp og stua må ommøbleres. Men det blir supert!

Signatur

5 verdsatte kommentarer!

Behind the Trees.

22.08.2012 kl.23:18

Her høres jo bare kjempe positivt etter mye kanskje ikke like positivt og strevsomt!

Veldig glad på dine vegne her! ^^,

God og høre ting ordner seg! :D

Eva a.k.a. Vikinghuldra

23.08.2012 kl.00:00

Behind the Trees.:
Takk for koselig kommentar :D

23.08.2012 kl.04:53

Hurra! Det er så fint når alt bare ordner seg på egenhånd :D. Hvis jeg klarer å fikse bilen min når den mekanikerboka dukker opp i posten, så skal jeg gjøre samme dansen som den WoW figuren også :p.

Huldra

25.09.2012 kl.20:12

Juhu! Jubler litt sammen med deg :D

Eva a.k.a. Vikinghuldra

25.09.2012 kl.21:11

Huldra:
Takk for medjubel, medgudinne! xD

Skriv en ny skademelding!

hits