30-årslaget til min kjære!

For en liten stund siden - på Sankthansaften for å være nøyaktig - hadde min kjære ektemann, Martin, og en god kamerat felles 30-års-grillfest på en mc-klubb i Oslo. Martin hadde riktignok bursdag i april, men pyttsann.

Jeg hadde dagen i forveien laget potetsalat til nærmere 40 pers, og jeg skal si dere det ble MYYYYYYE potetsalat (20 liter elns)!! Faktisk dobbelt så mye som nødvendig, fant jeg ut dagen etter ^^ Men men, den var en suksess da, så det var ikke dét det sto på ;)

Punchen min var ikke like populær, da det var mange som ikke likte hvitvinsmaken - de ville heller ha spritsmak (er det meg eller dem det er noe galt med da??) *fniser*.

Det var koselig å se igjen mange gamle kjente, og noen nye. Martin og Jonas koste seg masse, og det gjorde alle vi andre også :D

Det hadde blitt annonsert på facebook-event osv at det skulle komme et band og spille for oss; var det 'Buttfuckers Extravaganza' de het??? Vel. Jonas gleda seg stort, siden han aldri hadde hørt om dem før. Så det var litt funny da det bare var Martin, svogern min og en annen kamerat som hadde øvd inn noen låter. Litt på tøys, men bra likevel ;) Jeg visste heller ikke noe om det før rett før de begynte, hadde holdt øving osv hemmelig! *ler*

Litt utpå kvelden fikk noen venninner meg med på fylleparadishopping. Urk........ Jeg må si først: jeg drikker svært sjelden. Hvertfall sånn mye (jeg tar meg jo et glass vin eller en øl innimellom, men ikke ofte akkurat..), jeg fester vel bare ....4-5 ganger i året kanskje? Og trives med det - jeg liker ikke egentlig å bli full/være beruset. MEN, jeg måtte jo slå ut håret litt på mannen min sitt 30-årslag, vel?! Jepp. Og den paradishoppingen - iblant med rødvinsglasset i hånden - fikk jo all alkoholen til å gå rett i fletta, så da hadde man det gøy!! Haha.... Sa jeg ustødig hopping??

Såh... Det endte med at jeg tok meg en blund i passasjersetet i bilen vår - har jeg hørt...

Nuvel. Noen bilder er vel på sin plass!

 

 

<3

Ballongtøys...

*tafsetafse*

Mine tre svigerinner. Fnisete sådan.

...my own...personal...Jesus... (jeg syns det var gøy at de spilte Depeche Mode <3)

Personal Jesus? Me?

Or meeee....Danse, danse dokka mi.... *traller*Bursdagbarn som har det moro!

Kari følger nøye med når jeg tråkker på streken... Som var hele tida. Sukk...

Jeg sa ustødig, eller? *glise*

(To siste bildene har jeg fått av Helene R.)

Takk for en fabelaktig grillfest, folket!

Signatur

6 verdsatte kommentarer!

Ainjali

08.08.2012 kl.01:17

Så ut som en morsom kveld med en artig gjeng det der :) Så fint korsett du hadde på deg. Pen er du!

Behind the Trees.

08.08.2012 kl.07:37

Hørtes koselig ut! ^^

Eva a.k.a. Vikinghuldra

08.08.2012 kl.09:31

Ainjali:
Hihi, det var en veldig morsom kveld :) Tusen takk :D

Eva a.k.a. Vikinghuldra

08.08.2012 kl.09:32

Behind the Trees.:
Det var det, så absolutt :D

°Vinterperle°

08.08.2012 kl.19:26

Hahaha, morsomt at de hadde hemmelig-tulleband-overraskelse! :D Så stas. Åh, jeg gleder meg til å ha festeligheter med dere om ikke lenge, selv om vi ikke blir så mange :D Du var vakker, som vanlig. Og veldig sjarmerende som hopper paradis <3

Eva a.k.a. Vikinghuldra

09.08.2012 kl.01:01

°Vinterperle°:
Hihi, ja det var en veldig stas kveld hehe! Åw, jeg gleder meg også, det blir så koselig å ha deg ved bålet vårt :D Vi blir vel 8 til sammen tror jeg - naboene kommer bort også. Så det blir nok veldig koselig! Og så får vi håpe at det blir flere alvebloggere neste gang :)
Naw, takk.. <3 Haha, ja, kjempesjarmis! xD

Skriv en ny skademelding!

hits