Random tidsklemme-sommerinnlegg!

*gurgler* Jeg har så mye å henge fingra mine i om dagen, så det er vanskelig å få ut fingern (av hva?) til å blogge om det. Ikke er jeg blitt noe særlig flinkere til å bildedokumentere ting jeg gjør heller. Jeg prøver å skjerpe meg... Menneh. Jeg får nesten ramse opp noe av det jeg har gjort i det siste!

Jeg har sådd en hel del - selv om kjøkkenhagen fremdeles gjenstår. Jeg har ventet på tiltak til å røske opp resten av brenneslen og alt det andre som skal vekk. Pluss at jeg må hente hestemøkk og ....sånn. Men nå er det varmt i jorda, så jeg MÅ få gjort det nå. Hvertfall i løpet av helga. Men jeg har hvertfall fått tak i vindu til drivbenk, og sådd masse tomatplanter. Jeg oppdaget rett før jeg skulle så at det var cocktail-tomater da, men pyttsann. Gresskar har jeg sådd og. Og mer blomkarse og erteblomster. Planta ut lupiner og (som jeg har hørt er svartelista? Så jeg plantet dem på et spre-"sikkert" sted....). Enkelte ting har begynt å spire også :D Som dill, valmuer og én liten vanlig tomatplante som har brukt veeeeldig lang tid. Spennende! Skal få tatt noen bilder av alt sammen i morgen tenkte jeg. Lover nesten.

I dag har jeg satt opp gjerde til hestene i hagen (og litt rundt på eiendommen), sånn at de får spist ned gresset her. For siden han ene er hingst, finnes det ingen sommerbeiter som vil/kan ta ham imot, så da må han bli hjemme. Også har gressklippern røket snora si, så vi er litt between klippere for tida. Jeg ønsker meg forøvrig en sånn håndklipper. Sånn med kniver som går rundt (som man går med..), som lager sånn koselig lyd. Hvis du skjønner?

Ooooogså har jeg.....hengt opp 3 hengekøyer i hagen, spilt endel Wow - for nå har jeg endelig oppgradert slik at jeg kan spille mer enn til level 20 ^^ Noe som tydeligvis er litt ....viktig.

JO! Også har vi laget fórkasse til hestene. En sånn boks som man har plass til 2 høyballer i, med nett på, slik at de kan spise nærmest hele dagen - men sakte. Og den har fórbøtter på siden slik at de får kraftfór der også. Flinke Martin som laget - igjen av materialer vi tidligere har funnet eller fått.

Jeg har dessuten to ting jeg skal framover, som jeg ikke skal røpe før jeg skal blogge om det. Med bilder selvsagt ;)

Her kommer de få bildene jeg har tatt i det siste. Jeg har altså så mye jeg må og vil gjøre, så blogging og fotografering er ikke akkurat førstepri, selv om jeg gjerne skulle ploppet ut et daglig innlegg. Meeeen, jeg gidder ikke å spy ut masse svada heller. Sånn som jeg gjør akkurat nå. Ehrm......bildene!

 Episk male-stirr.Klissebebis!Og ja, den ble RØD. Ingen hester skal glemme igjen intelligensen sin og løpe ned denne her og skade seg forderva... o_O

Ååå, så fin jeg syns jeg er på dette bildet! Nææt.Fórbøttene skal altså (og gjør det nå) henge på kortsidene.

Idyll!

Hihi...

 

 

Også et par bilder som jeg tok for noen dager siden, av noe jeg har sådd + paprikaplanta som gir meg frukter! (eller....paprika da)

 

Det ER noe grønt der! De er mye større nå da - disse ble tatt på 17. mai tror jeg.Og denne er endel større. Spennende!

 

Har dere gjort noe spennende i det siste?? Og har dere det bra i sommervarmen? :D

Signatur

15 verdsatte kommentarer!

Lugburz

25.05.2012 kl.08:50

Haha xD. Jeg likte at matboksen til hestene var signalrød... også så jeg for meg hvordan de fremdeles (på særdeles uelegant vis) klarer å gallopere inn i den, og ta en trippel saltomortale bortover jordet i en sky av tresplinter og rester av ex-matboksen.

Det hørtes travelt ut! Men hørtes og litt koselig ut ^^, du gjør hvertfall ting du kommer til å se fruktene av iløpet av sommeren og høsten! (jeg vil og plante gresskar!).

Jeg klarte å presse inn en 4 timers fjelltur i går mellom alle 12-16-timers skiftene ^^. Da var jeg fornøyd! (det resulterte jo selvfølgelig at jeg forsov meg til overtidsskiftet mitt i dag :p, men det gjorde ikke noe da mine arbeidsoppgaver i dag ikke bryr seg om når jeg begynner på dem, så lenge jeg er ferdig før 14:00... for da skal jeg på geocaching!)

Eva a.k.a. Vikinghuldra

25.05.2012 kl.11:32

Lugburz:
Hester er relativt smarte dyr, men de KAN også være usedvanlig tette i pappen. Når de blir redde feks. Da spruter alt vettet deres ut av øra mens de løper for liiiivet (fra feks en plastpose i vinden). Jeg var hestepasser for en hest som faktisk gjorde det der en gang. Dvs det var to hester som løp rett mot hverandre. Og hester har en dødsone rett foran seg (1 meter eller noe sånt), fordi de har øynene på siden av hodet. Døvt, I know.. Men de løp hvertfall rett på hverandre. Den andre hesten, som var lettest, tok (visstnok) kollbøtte i lufta, og "min" hest knakk neseryggen og måtte operere inn en plate i nesa. Liiiiitt dumme kan de altså være.
Ja, litt travelt og veldig koselig :D Jeg har hus, mann, to barn, to hester, en hund, hage og andre interesser som tar opp all min tid - jeg lurer på når jeg skal få tid til å jobbe når minsten begynner i barnehage ^^
Uh, det hørtes også litt travelt (og uforskammet sporty) ut å klemme inn tur i tidskjemaet ditt, som jeg forøvrig gjorde meg sinnsforvirra langt inn i sjela. Vel, du får kose deg på geocaching, ikke slite deg helt ut og passe på de ekle føtta dine!

mia

25.05.2012 kl.11:55

Fine bilder!^^ Og for en genial høykasse! Lagde noe ala en slik til mine to også, men uten netting siden jeg bruker finmasket nett i stedet:) ..som de bare spiser hull i -.-'

Veldig kos blogg forresten:D *følge*

Eva a.k.a. Vikinghuldra

25.05.2012 kl.12:23

mia:
Takk! :D *sjekke ut din*
Ja, jeg tror jeg må bytte ut nettet (har tatt et høynett med ganske små masker), med noe med mindre masker, for de spiser det opp litt for fort. Men det er deilig å slippe unna med bare to fóringer daglig - selv om det bare er et steinkast fra huset vårt da hehe.. Men uansett :D

Helene

25.05.2012 kl.13:26

Brenneslen kan du jo spise opp *god suppe*! Eller så kan du plantefarge med den :)

June

25.05.2012 kl.22:11

Åhhh duu! Den forkassen til hestene så genial ut!! Hvorfor har jeg ikke sett en slik før? O.0

Ser ut som du har vært riktig effektiv i vårkosen! er så herlig med sol og varme, og *snufs* jeg syns det er en smule missunliggjørende at alle blogger om planting! Jeeg vil og x)

I stede for å være flink og effektiv har jeg ligget paddeflat i tre uker med influensa i berg og-dal bane, halsbetennelse og øyekatarr i hytt og gevær -.- snakker om flaks og god timing med tanke på eksamen xD

Eva a.k.a. Vikinghuldra

25.05.2012 kl.23:22

Helene:
Ja, det er litt dumt å kaste så mye, men det er store mengder her, så jeg har tenkt å ta vare på resten. Hvis ikke har jeg lagringsproblem ;) Men det skal bli både neslesuppe og gjødsel-vann av det, og kanskje plantefarge?

Eva a.k.a. Vikinghuldra

25.05.2012 kl.23:24

June:
Isj da :( Da håper jeg du blir frisk NUH! og får tatt igjen alt det tapte med både lesing og andre hyggeligere ting :) Blir vel plante-tid oppe hos deg og snart? Genial kasse ja :D

Valkyrja.com

25.05.2012 kl.23:58

Så flink! Fine fórkassen :D

*ler litt av heste-kræsj kommentaren ovenfor, uff*

Eva a.k.a. Vikinghuldra

26.05.2012 kl.10:42

Vigdis:
Hehe :) Ja, jeg er veldig fornøyd med den altså :D Deilig å ikke måtte gå ned å fore 3 ganger daglig. Holder å fylle opp høy en gang om dagen :D

Frøydis Sylvestris

27.05.2012 kl.14:12

Så flinke dere er! :D Og ja, det er der så uforskammet idyllisk ut. :)

Den Grønnkledde

28.05.2012 kl.01:53

Heldig du er som kan plante og snekre og styre med slikt. ^^ Også hester da.. ih.. ! Nydeligste dyrene.

Eva a.k.a. Vikinghuldra

28.05.2012 kl.18:32

Den Grønnkledde:
Ja, jeg føler meg veldig heldig som har det så fint :D

Aylar Von Kuklinski

29.05.2012 kl.11:02

Må kreativiteten aldri dø ut! Personlig er ikke jeg den mest aktive hagearbeideren da jeg ikke har hage. Jeg har, men i og med at jeg leier en hybel så er det eieren som leker i den lille hagen som finnes, og ikke jeg.

Kom nettopp inn på bloggen din, takket være at du tidligere hadde kommentert bloggen til en annen jeg var innom. Og jeg er glad jeg var innom her.

Jeg vet ikke om jeg kommer til å lese så mye, da jeg har noen konsentrasjonsvansker med å lese tekster som blir noe lange, men jeg skal titte innom flere ganger i alle fall. For dette var en blogg utenom de alt for synlige!

Du har fanget en grad av interessen min.

Eneste "skademeldingen" min går vel heller mer angående meg selv enn deg, hvis vi skal snakke kritikk. Hehe, og da er det som sagt at jeg sliter med å lese lange tekster, men det betyr ikke at du skal skrive mindre. Heller jeg som skal prøve å lese mer! :-)

Ja, poenget mitt! Jeg likte denne bloggens førsteinntrykk som den ga meg!

Eva a.k.a. Vikinghuldra

29.05.2012 kl.11:39

Hiiih, tusen takk, det var koselig skademelding X)
Og det er heeelt greit å ikke alltid lese hele teksten, det hender at jeg også hopper over litt lesing på andres blogger hvis øya går i kryss og hjernen hopper tau mens jeg prøver å lese milelange tekster. Prøver hardt å legge ut mer bilder - som ofte sier mer enn ord, men det blir litt ymse.
Uansett var det veldig koselig at du likte å komme på besøk til meg! *smiler*

Skriv en ny skademelding!

hits