I dag forbanner jeg...

Liten tid.

"Ikke godkjent" i butikken når man skal ha brød og bleier. Og derfor bare brød.

Onde sirkler.

Krangler/diskusjoner uten verken kompromiss eller enighet.

I det hele tatt diskusjoner...

Følelsen av å være mentalt utladet på kvelden.

...og ikke få mulighet til å lade opp i fred - uten dårlig samvittighet.

Husarbeid som henger 3 etasjer over meg, og som veier tilsvarende mye.

Sa jeg liten tid?

To-do-lister.

 

 

Jeg og vi har det stort sett supert, men det er ikke hver eneste dag at familieliv og ekteskap er en dans på roser, bare så det er sagt. Heldigvis er det sjelden jeg forbanner noe som helst.

Aller helst skulle jeg vært på ridetur nå, men jeg orket ikke. Og det er litt for sent. Men jeg får gå ut og gi gampene litt mat. Og snuse litt under manen deres, akkurat der øret begynner. Det er et godt sted å snuse når man trenger litt dyre-trøst.

I morgen er alt mye bedre.

 

 

Signatur

11 verdsatte kommentarer!

Tara Yáviel

15.05.2012 kl.23:02

I dag forbanner jeg litt jeg også, og støtter deg helt og holdent, hehe. Håper du får ladet opp batteriene snart og ting havner i balanse igjen!

Eva a.k.a. Vikinghuldra

15.05.2012 kl.23:05

Tara Yáviel:
Takk :) For støtte og forståelse hehe... Ja, det går nok snart over, enn så lenge. Lenge leve balanse!! *sukker*

Lugburz

15.05.2012 kl.23:12

Like før jeg bare copy/pasted hele blogg-innlegget ditt, og postet det på min blogg :p. Kjenner meg virkelig igjen der. Spesielt den onde sirkelen hvor stress maner mer stress, stress maner krangel, krangel maner mer krangel, og plutselig vet man ikke hvorfor man krangler, som igjen fører til at man skammer seg litt over seg selv. Så har man har ikke energi til å gjøre noe, og tiden flyr når man har det miserabelt.

Gleder meg til å ta en time-out i Oslo til helgen, og neglisjere alt av gjøremål, jobb, overtid og studier, og trykke inn den store reset-knappen, og begynne med blanke ark når en raser tilbake i livet på tirsdag. Som du sier, er umulig å komme seg til hektene når virkeligheten konstant poker deg i siden med den store stygge pinnen sin, kalt dårlig samvittighet.

Kjenner at både kropp og sinn krever en real dose geocaching og eventyr til helgen.

Fjøset er et perfekt sted å få litt trøst ^^. Husker at sauene var veldig flinke til å ordne opp i alle problemene mine da jeg var mindre :)

Eva a.k.a. Vikinghuldra

15.05.2012 kl.23:33

Lugburz:
AMEN! Eller hva det nå er man sier når man er antikristen og hedensk og sånn. NEMA! (?) elns.

Eva a.k.a. Vikinghuldra

15.05.2012 kl.23:36

Lugburz:
Time-out hørtes veldig digg ut forresten. Sånn årntli. Selv om den ene, og eneste årntlie time-outen antakelig innebærer mengder med valium eller noe sånt, for å stagge samvittigheta. Neiiiiida. Men en real hestesmask hjalp litt det. Og nå skal jeg drikke skævv-te (forest fruit...) og spille wow tror jeg. For litt oppladning av mentosbatterier.

Lugburz

15.05.2012 kl.23:51

NEMA! Ja, det hørtes korrekt ut ;). Jeg er heldigvis ferdig med eksamene for dette semesteret nå, men jeg tror ikke hjernen helt har fått det med seg, for den vekker meg stadig midt på natten for å minne meg på at jeg burde lese skole istedet for å sove xD. Jeg ber den holde kjeft, men den hører ikke på meg. Spørs om jeg ikke har klart å utvikle studievarianten av granatsjokk :P. Neste uke, så har jeg fri ni dager i strekk, og da skal jeg bruke hvert minste sekund på å restituere mitt sinn, og veksle mellom å bo i Lyngdal (her vil jeg bo minst :p), Oslo, Skyrim og Minecraft ;D. Litt te hørtes godt ut, jeg fikk litt avsmak på kaffe etter jeg prøvde å momse en neve Nescafe Gold i går for å holde meg våken gjennom nattskiftet... Det smaker litt godt hvis man spiser bittelittegrann av det.... men kroppen gav meg streng beskjed om at større kvantum av dette stoffet var galt... sykt og galt.

Spørs om du ikke skulle få sendt mann og barn ut på telttur eller noe ;), med en advarsel om at INGENTING av husarbeid kommer til å være gjort når de kommer hjem igjen :p.

Eva a.k.a. Vikinghuldra

16.05.2012 kl.00:13

Lugburz:
Åh, ja, det var en fin tanke og idé! Den tror jeg i det minste jeg skal bruke som en slags brekkstang. Trussel om du vil. Evt at jeg stikker av i et telt. Jeg og bikkja. Fordi atte da vet jeg at mye stopper opp her - de er så avhengige av meg atte. Attttte. Og det er egentlig litt gøy. Makt kalles det. Hæhæh... Men....hm. Telttur hørtes fristende ut.
Hahah......studievariant av granatsjokk kombinert med straks-kaffe-gnafsing ... Niiiiiiiice. Det er da man vet man TRENGER å bli ferdig snart, i det minste for sommern.
Fæææææen! Jeg var godt i gang med en bitteliten runde wow, og tror du ikke at hele dritten hang seg og jeg ble hivi rett ut på skrivebordet mitt?? Hrrrrgngngnaaaaaarrrrghfm. Just my f'ing luck. Jeg har ikke akkurat gullhår i ræva og søvskje i kjeften i dag. Mer...salat mellom tæra og hele huet trøkka godt nedi postkassa..

Lugburz

16.05.2012 kl.00:32

Hahaha, bare husk at å dra på telttur alene er litt russisk rullett. Du har kanskje sett på film hva som skjer når mann og barn er alene hjemme, og skal prøve å brilliere. Så du risikerer å komme til et hjem hvor de på mirakuløst vis har klart å skyte badekaret opp gjennom taket, fjøset er for øyeblikk den best egnede oppholdsrommet, og de ligger utsultet på utsiden av huset og leter etter surblad, som har vært deres eneste kilde til næring de siste dagene.

Men alt i alt så er det kanskje verdt det, for det er få ting som er mer oppfriskende en å våkne opp i friluft etter en gooood natts søvn ^^.

Damn ye datamaskin! Du får vise den hvem som er sjefen! (det er jo datamaskinen da... men du får hvertfall gjøre litt motstand). Godt at det ikke bare meg som har slike "skjegget full av postkasser"-dager det siste xD. Jeg må kanskje ta fjellduken, liggeunderlag, og soveposen fatt og tilbringe en natt under åpen himmel selv snart, det er virkelig balsam for sjelen ^^.

Valkyrja.com

16.05.2012 kl.00:44

Uffa, håper morgendagen blir bedre! *Sender masse gode tanker*

Det med manen hørtes ut som en så god ide at jeg ble litt misunnelig her. :) Har vært hestegal småjente igjen siden jeg og Torstein så filmen "warhorse" her om dagen...

Eva a.k.a. Vikinghuldra

16.05.2012 kl.00:45

Lugburz:
*flirer* Ja, virkelig balsam!
Hahaha, surblad-diett får gå for noen dager, de overlever nok. Men ja, det kan være litt rulett. Begge veier faktisk. For mannen min er innimellom irriterende effektiv (og mye flinkere til husarbeid enn meg...^^), så jeg kan komme hjem til et suuuuuuuperstrøkent hjem (noe som i og for seg er helt topp), og med en kommentar om at "dette gikk jo kjempefint - jeg skjønner ikke hva du mener med at du aldri får gjort noenting?.."... Da kan det hende det er JEG som skyter opp gjennom taket og lander i fjøset for å gomle surblad. Og da er det kanskje dags for en liten telttur til... Men uansett så er det godt med frisk luft! DET må være dagens motto. Kan sies om nesten det meste :D Med litt fantasti, forståss.
Og sederja! Der var teen min pisslunka og det var på tide og finne loppekassa. Jah, der jinxer jeg sikkert det også - og får loppebitt.

Eva a.k.a. Vikinghuldra

16.05.2012 kl.00:48

Vigdis:
Takk ^-^ Ja, jeg regner med at det blir bedre i morgen.
Ja, det hjalp med litt hestenussing....lukter så himmelsk gjør de <3 Og tydelig liker å bli snust litt bak øret X) Hester er så herlige de....sukk....jeg er så glade i mine at jeg nesten kreperer innimellom! Hehe. Åh, den filmen har jeg ikke sett - gleder meg veldig til den :D
God natt fra med-hestegal-småjente (alltid hihi) :)

Skriv en ny skademelding!

hits