Glimt av følelse jeg ikke klarer å gripe fatt i...

De siste 3-4 dagene har jeg flere ganger om dagen fått korte glimt av en utrolig koselig følelse, eller kanskje mer en stemning eller sinnstilstand. Det varer bare et sekund eller to og så er det borte igjen. Og det er så koselig og irriterende på samme tid! For det er en sånn 'regnværskveld med peiskos, pledd og kakao, og litt røkelse og magi'-type koselig stemning, men jeg klarer likevel ikke å sette fingeren på den, før den er over igjen. Jeg klarer ikke å se hva som trigger det, annet en at det har regnet litt i det siste...

Jeg vil ha den igjen, og klare å holde på den! Rare greier altså...det føles så uvant. Ikke at det er uvanlig for meg å kose meg og ha gode følelser - jeg er flink til å kose meg, og jeg har det veldig bra. Men likevel... Kanskje det bare er fordi jeg har det veldig fint om dagen og er uten for store bekymringer?... Hmh.

 

Har dere noengang hatt det sånn??

 Åh, jeg savner å ha peis... Har 4 vedovner i huset, men ingen peis.

Signatur

4 verdsatte kommentarer!

Lugburz

20.04.2012 kl.23:36

Ååå, savner slik godfølelse. Føles som et helt liv siden jeg følte den sist xD. For å fremprovosere en slik stemning, så må det regne ute, jeg må et pledd, det må være gryyytidlig på morgenen, men jeg må være uthvilt. Dessuten må jeg ha varm kakao, og ostesmørbrød, og må sitte ved et vindu. På anlegget må jeg spille Oblivion, Skyrim, eller LOTR soundtracket (King of the Golden Hall), og jeg må ha NULL bekymringer (ingen eksamener, ingen offentlige papirer jeg må fylle ut og sende, ingen regninger jeg har glemt å betale, ingen dekk som må byttes på bilen... egentlig ingenting som har med bil å gjøre. Når jeg tenker meg om, så er denne koselige følelsen sterkest FØR solen står opp (selv om en soloppgang ikke er å forakte), men natten er fremdeles finest ^^.

Nå innser jeg hvorfor det er så lenge siden jeg har kjent den følelsen xD, skulle bare mangle at planetene måtte være posisjonert korrekt i tillegg. Men som du sier, av og til så føler jeg små glimt av den, et slags deja vu av sinnstemninger... Det er litt koselig, og litt plagsomt :P.

June

20.04.2012 kl.23:58

åååh, jeg skjønner akkurat hva du mener! Jeg har det stadig vekk og blir så lei meg hver gang følelsen forsvinner før jeg finner ut hva det er! Jeg blir faktisk helt satt ut når jeg ikke greier å forstå hva jeg selv føler, det er akkurat når det kommer til røkelse, skriving og keltisk musikk så bare forsvinner jeg inn i den lille boblen og fatter ikke hvor jeg har vært når jeg kommer ut igjen. Haha, herreordin det må høres rart ut. xD

Eva a.k.a. Vikinghuldra

21.04.2012 kl.09:05

Lugburz:
Ja, du har rett; det er litt som deja vu! Jeg får nok følelsen hvis jeg finner fram pleddet og kakao'n, men de gangene jeg har fått det glimtet har jeg gjort "ukoselige" ting som å kjøre bil feks. I regnet riktignok. Kanskje jeg bare elsker at det regner? Litt sånn ubevisst...? Natten er best ja, men sen ettermiddag i øspøsregn er også veldig kos.

Eva a.k.a. Vikinghuldra

21.04.2012 kl.09:07

June:
Jaja! Det er skikkelig snodig altså... Ah, så bra jeg ikke er helt alene om det haha......nesten så jeg begynte å tro jeg var litt småsprø, for jeg ble skikkelig frustrert av det - at jeg ikke klarte å holde på den. Men den kommer nok tilbake, og DA skal jeg huke tak i'n ;)

Skriv en ny skademelding!

hits