Håndarbeidssider

 

[Flere lenker til håndarbeidssider kommer!]

Signatur

6 verdsatte kommentarer!

Naviana

16.04.2012 kl.20:30

Ååh, savner brikkevevingen litt merker jeg...

Eva a.k.a. Vikinghuldra

17.04.2012 kl.09:28

Naviana:
Å, kan du det? Jeg har aldri prøvd, men har tenkt å kjøpe meg brikkevev på neste vikingmarked. Uh, det må jeg sjekke ut når er forresten! Jeg har tenkt å begynne å sy selekjoler, og da MÅ jeg kunne veve bånd og belter til kjolene :)

Naviana

17.04.2012 kl.11:36

Ja, har holdt på en del med brikkevev, men det er vel 5-6 år siden sist nå :O Har hatt så mange forskjellige håndarbeidsperioder *fnis* Men det var så mye mer ved brikkevev jeg ville lært meg... Ønsket så veldig å få til keltiske border, men det ble for avansert da jeg ikke hadde noen til å lære bort, og ikke fant så mye informasjon om det. Har forøvrig drevet en del med strikking også, og nålebinding (men akkurat det har jeg glemt litt). Og så vil jeg veldig gjerne bli bedre på hekling!

Eva a.k.a. Vikinghuldra

17.04.2012 kl.12:07

Naviana:
Jeg har i det siste strikka to par sokker, et par pulsvarmere og holder nå på med votter til minsten. Strikking er liiiitt kjedelig, hekling er mer gøy, men strikking går kjappere hehe.. Nålbinding er også gøy, men det er så dumt at det ikke finnes noen konkrete mønstre (som jeg vet om), siden folk har forskjellige tomler osv :S Kanskje jeg skal prøve å lage noen nålbindingsmønstre etterhvert! Tror jeg har litt average-jente-tommel :P

Naviana

17.04.2012 kl.18:26

Ah, ja, man må nesten bare improvisere med den nålebindingen. Men jeg har ca aldri brukt mønster til strikking heller :P Hmm, men jeg trodde hekling gikk ganske mye raskere enn strikking? Det var liksom motivasjonen min for å løre det bedre, hehe.

Eva a.k.a. Vikinghuldra

17.04.2012 kl.23:30

Naviana:
Tja, det kommer kanskje litt an på. Men det er jo ofte mer mønster på hekling da, forskjellige typer masker osv, mens strikking kan man jo bare striiiiiikke, og ferdig. Hehe. Nætj, men det kommer nok an på hva man er flink til og hva man lager, tenker jeg :) Hekling er moro jaffal :D Også blir det så fint!

Skriv en ny skademelding!

hits